Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-14 11:26:56 +0200 Ένα μαγικό παραμύθι ελπίδας για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) του Γιώργου Δ. Λεμπέση «Το Χρυσό Μολύβι»

«Το Χρυσό Μολύβι»

«Το Χρυσό Μολύβι» 470 900
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 12:00  επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το Χρυσό Μολύβι».

Μια “διαφορετική” νεράιδα, ένα ξεχωριστό παιδί, ένα μαγικό ταξίδι πάνω σε ένα  χρυσό μολύβι, ξεδιπλώνεται μέσα από την πένα του Γιώργου Λεμπέση και παίρνει ζωή μέσα από τις υπέροχες εικόνες της Όλγας Σεϊτανίδου.

Ο συγγραφέας Γιώργος Δ. Λεμπέσης θα μας μιλήσει για το πιο συγκινητικό από τα παραμύθια του,  γραμμένο με αγάπη για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να δώσει μαθήματα ζωής σε μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από μία απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. 
 
Κοντά μας θα βρίσκεται η πρέσβειρα του Οργανισμού κυρία Φαίη Σκορδά! 

Ελάτε μαζί με τα μικρά σας για να γνωρίσουμε την Αλθέηα, την Νεκταρία και τον Γκλον Παπγιόν, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί νοερά και να πιστέψουμε ότι αν προσπαθήσουμε μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά αντέχουμε, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, γιατί όπως λέει και ο Γκλον Παπγιόν στη μικρή Νεκταρία: “Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τις καταιγίδες , μάθε να χορεύεις στη βροχή…”


Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

“Η Νεκταρία εύχεται να γνωρίσει τη νεράιδα Αλθέηα και να ζήσει μαζί της ένα ονειρεμένο ταξίδι. Η ευχή της πραγματοποιείται κι έτσι οι δυο τους, πάνω σε ένα χρυσό μολύβι, ταξιδεύουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει στον χάρτη. Γνωρίζουν φανταστικά πλάσματα, όπως ο Γκλον Παπγιόν, και τα βοηθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Η Νεκταρία διαπιστώνει την τεράστια δύναμη που κρύβεται μέσα της και συνειδητοποιεί πόσο πολύ αξίζει να μάχεται κανείς για τη ζωή του, παρά τα μεγάλα ή μικρά εμπόδια... ”.

Αποκτήστε τώρα από τα Public στην τιμή των 7,92€

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας