Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:28:34 +0200 Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» της εταιρείας Παπαδοπούλου μαζί με τον Οργανισμό Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μπισκοτάκια Αγάπης

Μπισκοτάκια Αγάπης

Μπισκοτάκια Αγάπης 470 900
Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» της εταιρείας Παπαδοπούλου μαζί  με τον Οργανισμό
Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η εταιρεία  Παπαδοπούλου στα πλαίσια του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ετοίμασε για τα φετινά Χριστούγεννα την πιο γλυκιά συνταγή με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, δημιούργησε τα  «Μπισκοτάκια Αγάπης», σε σχήμα αστεριού και, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και τον πρεσβευτή του Στέλιο Παρλιάρο,  συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» θα κυκλοφορούν σε δύο ξεχωριστές γεύσεις: α) σοκολάτα και μαύρη ζάχαρη  και
 β)  μέλι, κανέλα και μαύρη ζάχαρη και θα διανέμονται πανελλαδικά στα Super Market, από τα τέλη Νοεμβρίου σε προσιτή τιμή (0,50€ προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανά συσκευασία), ενώ οι επισκέπτες του e-FOOD.gr (σε επιλεγμένα καταστήματα) θα μπορούν να τα προσθέτουν σε κάθε τους online παραγγελία.

 Tα κέρδη που θα προκύψουν από την ενέργεια αυτή θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση περισσότερων παιδικών ευχών.

 «Κάθε αστέρι συμβολίζει μια ευχή και κάθε “Μπισκοτάκι Αγάπης” μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίησή της»

 «H εταιρεία μας, εδώ και 92 χρόνια, συμμετέχει και προσφέρει καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, την πλέον ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ώστε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα πιο μαγικά και γλυκά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε ο κόσμος που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, να στηρίξει κι αυτή μας την πρωτοβουλία, ώστε όλοι μαζί να  βοηθήσουμε στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδικών ευχών. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια με ένα σημαντικό πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», δήλωσε ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος-Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε..

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ενέργεια E.K.E της εταιρείας Παπαδοπούλου θα βρείτε  στο:
mpiskotakiagapis.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας