Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:10:07 +0200 Κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα FLEXA BABY. Η προσφορά ισχύει από 01/06 έως 30/06. Μήνας εκπτώσεων στα προϊόντα FLEXA

Μήνας εκπτώσεων στα προϊόντα FLEXA

Μήνας εκπτώσεων στα προϊόντα FLEXA 470 900
Κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα FLEXA BABY. Η προσφορά ισχύει από 01/06 έως 30/06.
Βρεφική σειρά FLEXA. Μέρος ονείρων και απόλυτης ασφάλειας!

Στόχος της νέας βρεφικής σειράς FLEXA, είναι η δημιουργία επίπλων που θα κρατούν για γενιές. Σχεδιάσαμε προϊόντα που ακoλουθούν την ανάπτυξη του παιδιού και συνδυάζουν απλότητα, λειτουργικότητα και απαλότητα, για το δωμάτιο της ζωής του.
Η σειρά FLEXA Baby αποτελείται από το βρεφικό κρεβάτι εξέλιξης 5 σταδίων, αλλαξιέρα με αποθηκευτικό χώρο εργονομικής σχεδίασης και ευελιξίας, βρεφικό καρεκλάκι εξέλιξης 5 σταδίων και μια σειρά από λευκά είδη, κλινοσκεπάσματα, στρώμα αλαξιέρας, πάντα κρεβατιού και μαξιλάρι καρέκλας, με αρμονικά μοτίβα σχεδιασμένα για να τονώνουν την βρεφική ανάπτυξη.

Καλός ύπνος και όνειρα γλυκά από τις πρώτες στιγμές!

Ένα κρεβάτι 5 στάδια …
Το βρεφικό κρεβάτι FLEXA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αυξομειώνεται η βάση του πολύ εύκολα, και να σας συνοδεύει από την βρεφική στην παιδική ηλικία. Αφαιρώντας τα 3 κεντρικά κάγκελα, το παιδί μπορεί να μπαινοβγαίνει στο κρεβάτι ελεύθερα και με ασφάλεια. Εύκολα μετατρέπεται σε παιδικό κρεβάτι έως 4 ετών, αφαιρώντας όλα τα μπροστινά κάγκελα.

Βρεφική καρέκλα FLEXA!
Το φαγητό είναι νοστιμότερο όταν κάθεσαι στην κορυφή του κόσμου!
Η βρεφική καρέκλα από την νέα σειρά FLEXA baby, βραβεύτηκε με το διεθνές βραβείο Red dot design award 2013, για τον καινοτόμο σχεδιασμό της, το εργονομικά σωστό κάθισμα και την μέγιστη λειτουργικότητα. Κέρδισε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού ανάμεσα σε 4662 υποψηφιότητες από 54 χώρες.

5 σε 1…
Η βρεφική καρέκλα FLEXA, έχει μοναδικό σχεδιασμό. Μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορείς να αλλάξεις το ύψος των ποδιών, να αφαιρέσεις το υποπόδιο, να προσθέσεις το δίσκο φαγητού ή να αφαιρέσεις την ζώνη ασφαλείας, όσο οι ανάγκες του παιδιού αλλάζουν. Μετατρέπεται σε καρέκλα φαγητού ή καρέκλα γραφείου μόνο με μια αλλαγή ποδιών, και συνεχίζεται η ζωή της για πολλά ακόμη χρόνια. Σκανδιναβικό design, εύκολο καθάρισμα (τα πλαστικά τμήματα αφαιρούνται και μπαίνουν στο πλυντήριο), εργονομικό.

Επισκεφθείτε το site www.flexaworld.gr & facebook page και γνωρίστε όλα τα σχέδια FLEXA!

FLEXA Shops:
Αθήνα, Γλυφάδα Αρτέμιδος 2,- τηλ. 210-8986380 email: glyfada@flexashop.com
Θεσσαλονίκη, Mediterranean Cosmos- τηλ. 2310477188 email: thessaloniki@flexashop.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας