Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 12:16:26 +0300 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «100αρι για καλό σκοπό» της Μαρινόπουλος την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο κατάστημα Carrefour στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park. «100αρι» αγάπης

«100αρι» αγάπης

«100αρι» αγάπης 470 900
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «100αρι για καλό σκοπό» της Μαρινόπουλος την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο κατάστημα Carrefour στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park.
Από το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το χώρο μέσα και έξω από το κατάστημα και δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν το «δικό τους 100αρι», συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Αναγκών «Η ΧΑΡΑ» στην Παλλήνη.

Τα παιδιά έτρεξαν σε έναν «αγώνα δρόμου 100 μέτρων» έξω από το κατάστημα υπό την «καθοδήγηση»  της γνωστής ολυμπιονίκου στίβου Πηγής Δεβετζή, η οποία φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε μαζί τους «αθλητικά μυστικά επιτυχίας». Παράλληλα, μέσα στο κατάστημα η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη «εμψύχωνε» τους παίκτες που συμμετείχαν σε έναν «διαφορετικό αγώνα» καροτσιών super market, με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων για τα παιδιά του Κέντρου « Η ΧΑΡΑ».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο αυθόρμητη και αποτελεσματική, που μικροί και μεγάλοι με τη συμμετοχή τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν  δωροεπιταγές αξίας € 5.000 και  προϊόντα αξίας πάνω από € 5.000, καλύπτοντας έτσι τις  βασικές ανάγκες του Κέντρου «Η ΧΑΡΑ», για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και δημοσιογράφοι με τις οικογένειες τους.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας