Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-12-27 15:39:31 +0200 To νέο, εργονομικό μαξιλάρι LACTIMI που έχει ήδη αγαπηθεί, βοηθά τη νέα μαμά να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στο θηλασμό του μωρού της. Μαξιλάρι LACTIMI: Mια νέα εποχή στην εμπειρία του θηλασμού ξεκινά!

Μαξιλάρι LACTIMI: Mια νέα εποχή στην εμπειρία του θηλασμού ξεκινά!

Μαξιλάρι LACTIMI: Mια νέα εποχή στην εμπειρία του θηλασμού ξεκινά! 470 900
Άρθρο από LACTIMI Mαξιλάρι θηλασμού
To νέο εργονομικό μαξιλάρι LACTIMI που έχει ήδη αγαπηθεί, βοηθά τη νέα μαμά να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στο θηλασμό του μωρού της.

Όταν θηλάζεις, το λιγότερο που θέλεις είναι ένα άβολο μαξιλάρι που μετακινείται κουράζοντάς σε απίστευτα. Αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να ακολουθήσεις σωστά την τεχνική που σε δίδαξε η μαία και ο παιδίατρος.

Θέλεις απλά να τα καταφέρεις!

Κι όμως ενώ πρόκειται για κάτι τόσο φυσικό δεν είναι πάντα εύκολο. Δεν είσαι η μόνη που νιώθεις άγχος με το θηλασμό.

Η σκληρή πραγματικότητα για το θηλασμό 

Σύμφωνα με Εθνική Μελέτη εκτίμησης της συχνότητας και των προσδιοριστικών παραγόντων του Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα oι γυναίκες που σταμάτησαν να θηλάζουν πρόβαλλαν σαν βασικούς λόγους τα προβλήματα με το στήθος και την κούραση (Αθήνα: Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, 2018). Ακόμα, σύμφωνα με τον ΠΟΥ οι 2 στις 5 νέες μητέρες αποφασίζουν να παρατήσουν τον θηλασμό, παρά τις έρευνες που επιμένουν ότι ο θηλασμός προσφέρει στο μωρό τις βάσεις για έναν υγιή οργανισμό, με γερό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ θωρακίζει και τη μαμά από τον καρκίνο του μαστού.

Με τις αξίες του θηλασμού να έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο, στις αρχές τις δεκαετίες του ογδόντα, εμφανίστηκαν στην αγορά τα μαλακά μαξιλάρια που χρησιμοποιήθηκαν ως καθίσματα για τα μωρά και οι γυναίκες τα ‘δανείστηκαν’ για να τις βοηθήσουν με τον θηλασμό. Από τότε η πλειοψηφία των μαξιλαριών στην αγορά συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτόν τον μη σχεδιασμό. Κι όμως ο ολοένα μεγαλύτερος αριθμός μαμάδων που δεν μπορούν να αντέξουν την κούραση, τις πληγωμένες θηλές σε ένα ήδη φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα, οδήγησε μια άλλη γυναίκα να βάλει κάτω τη δημιουργία μιας καινοτομίας.

Εύρηκα!

Ο λόγος για τη Μαρία Πατίτσα, Ελληνίδα χημικός με διδακτορικό στη Μηχανολογία και χρόνια εμπειρίας στην Έρευνα και Ανάπτυξη, μα πάνω απ΄όλα μια νέα μαμά στον απαιτητικό, σύγχρονο κόσμο.

«Ανακαλώ ποσό ταλαιπωρημένη σωματικά αλλά και παράλληλα αγχωμένη ένιωθα για τον θηλασμό. Η μητέρα που θηλάζει χρειάζεται συνολική υποστήριξη και οφείλουν όλοι να συμβάλλουν προς τη διευκόλυνση του έργου της. ‘Ηθελα να βρω λύση για αυτό. Για όλες μας.» αναφέρει η ίδια.

Τότε, με επιμονή και υπομονή και βασιζόμενη πάντα σε επιστημονικά στοιχεία και τη βοήθεια επαγγελματιών υγείας, η Μαρία Πατίτσα φέρνει στο κόσμο ένα ακόμη «μωρό»: το εργονομικό εξειδικευμένο μαξιλάρι LACTIMI που στόχο έχει να προάγει τον θηλασμό βάζοντας στην άκρη όλα τα εμπόδια.

Σχεδιάζει και μοιράζεται με όλες τις νέες μαμάδες το μαξιλάρι θηλασμού LACTIMI, το οποίο έχει επίπεδη σταθερή επιφάνεια και έξτρα πλάτη. Έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί για ένα και μόνο σκοπό, να εξασφαλίσει την επιτυχία του θηλασμού με λιγότερη κούραση και πόνο για κάθε μητέρα! Ο σχεδιασμός του έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της UNICEF για επιτυχημένο θηλασμό και προστατεύεται με κατοχύρωση βιομηχανικού σχεδίου.

Tι προσφέρει το μαξιλάρι LACTIMI:

  • Βολική, σταθερή, επίπεδη επιφάνεια που δεν βουλιάζει και βελτιστοποιεί τη στάση του θηλασμού.

  • Δέσιμο που κρατάει σταθερό το μαξιλάρι για την αποφυγή των πληγωμένων θηλών και τη σωστή στάση για αποδοτικό θηλασμό αφού το μαξιλάρι δεν μετακινείται.
  • Δεύτερο μαξιλάρι πλάτης που βοηθάει στην εργονομία του θηλασμού και εμποδίζει τους πόνους στη μέση και τον αυχένα.
  • Πλενόμενα καλύμματα από 100% βαμβακερά υφάσματα υψηλής ποιότητας.

 

Πως χρησιμοποιείται;

Ανοίγει και φοριέται γύρω από τη μέση της μητέρας.

Προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη και έχει ασφαλή μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει.

Στηρίζει την σπονδυλική στήλη της μητέρας.

Το Lactimi κι ένα πράσινο μέλλον!

Τα προϊόντα LACTIMI βασίζονται στις εξής τρεις αρχές: στον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, στην κατασκευή ειδών που ακολουθούν το πρωτόκολλο του δίκαιου εμπορίου και στην παραγωγή τους αποκλειστικά στην Ευρώπη στην πόλη που εδρεύει η εταιρία, την Αθήνα. Αυτές οι τρεις αρχές της LACTIMI, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να στηρίζει τοπικούς παραγωγούς διασφαλίζοντας, τις καλές συνθήκες εργασίας και προστατεύοντας συγχρόνως το περιβάλλον από τοξικά υλικά. Γιατί δεν θέλουμε άλλα παιδιά να έχουν φτιάξει τα προϊόντα για τα παιδιά μας και επιθυμούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν πράσινο και βιώσιμο πλανήτη.

Που θα το βρείτε:

Το μαξιλάρι θηλασμού LACTIMI σε ποικιλία χρώματων που φτιάχνουν τη διάθεση, όπως και πολλά άλλα χρήσιμα προϊόντα θηλασμού, μπορείτε να τα αποκτήσετε στο e-shop του brand. Αναζητήστε και την εκδοχή για δίδυμα μωρά!

XMAS GIVEAWAY!!

 ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 07/01

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας για 1 μαξιλάρι θηλασμού LΑCTIMI στο Instagram και 1 στο Facebook.

Instagram 

Κάνε LIKE την σελίδα @LACTIMIΟFFICIAL και κάνε tag σε σχόλιο τη φίλη σου που θα ήθελες να θηλάζετε παρέα.

Facebook 

Κάνε LIKE την σελίδα @LACTIMI και κάνε tag σε σχόλιο τη φίλη σου που θα ήθελες να θηλάζετε παρέα.

Μπορείτε να συμμετέχετε και στους δύο διαγωνισμούς για να διπλασιάσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το αγαπημένο μαξιλάρι θηλασμού LACTIMI. Καλή επιτυχία σε όλoυς!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας