Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-11-18 12:49:40 +0200 Η διάσημη μάρκα παιδικής φροντίδας υποστηρίζει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» συμβάλλοντας στην αγορά θερμοκοιτίδας για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Τα Pampers για τρίτη χρόνια συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στα πρόωρα μωράκια

Τα Pampers για τρίτη χρόνια συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στα πρόωρα μωράκια

Τα Pampers για τρίτη χρόνια συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στα πρόωρα μωράκια 470 900
Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Pampers υποστηρίζουν τα πρόωρα μωράκια όλης την Ελλάδας!

Χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας και πως να τιμήσουμε καλύτερα τη μέρα αυτή από το να μοιραστούμε μαζί σας μία τόσο ευχάριστη είδηση. 

Η Pampers για τρίτη συνεχή χρονια υποστηρίζει τους μικρούς μας ήρωες με δωρεά σε πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωράκια στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Περισσότερες από 400.000 πάνες για πρόωρα βρέφη είχαν διανεμηθεί στα μαιευτήρια όλης της χώρας, καθώς για κάθε συσκευασία Pampers που αγοράζουμε δωρίζουν μία τέτοια πάνα για τα πρόωρα μωράκια. Όμως η παιδική αγαπημένη μας μάρκα δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε την προσπάθειά της μέσα από τη συνεργασία της με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» για τη φροντίδα των πρόωρων μωρών. συμβάλλοντας στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Η υποστήριξή αυτή μετρά ήδη δύο χρόνια και η Pampers έχει βοηθήσει το Ηλιτόμηνον να προσφέρει μια θερμοκοιτίδα νέου τύπου στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο «’Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα και μία στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η πρόεδρος του «Ηλιτόμηνον» Λέλα Βαβουράκη υπογράμμισε, «Είναι πολύ σημαντικό να έχουν τα πρόωρα νεογνά μια ολοκληρωμένη, πολυδιάστατη, φροντίδα, με στόχο τη μείωση του στρες, της δυσφορίας και του πόνου. Αυτή τη φροντίδα τη χρειάζονται για να έχουν την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη και να γίνουν υγιείς ενήλικες, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχοκοινωνικά. Αυτή η ολοκληρωμένη φροντίδα έγινε το σημείο που συναντηθήκαμε με τα Pampers, τα οποία ευχαριστούμε και για τις μικροσκοπικές πάνες και για την υποστήριξη να αγοράσουμε θερμοκοιτίδες νέας τεχνολογίας για τα πολύ ευάλωτα μωρά των ΜΕΝΝ».

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας