Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-06-11 13:13:30 +0300 Ανοίγουν για τα παιδιά της Αθήνας οι πρώτες 12 σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές. Ακολουθούν άλλες 16 έως το Φθινόπωρο. Ανοίγουν οι πρώτες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές στην Αθήνα

Ανοίγουν οι πρώτες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές στην Αθήνα

Ανοίγουν οι πρώτες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές στην Αθήνα 470 900
Ανοίγουν για τα παιδιά της Αθήνας οι πρώτες 12 σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές. Ακολουθούν άλλες 16 έως το Φθινόπωρο.

Χαρούμενα νέα για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς τους! Ο δήμος Αθηναίων παραδίδει στους μικρούς Αθηναίους τις πρώτες δώδεκα παιδικές χαρές, οι οποίες τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ασφαλείς παιδικές χαρές

Είναι όμορφες, ασφαλείς και σύγχρονες! Τα παιδιά πλέον θα μπορούν να παίζουν χωρίς οι γονείς να ανησυχούν για την ασφάλειά τους!  Ακόμα, όλες οι παιδικές χαρές που παραδίδονται στο κοινό θα φυλάσσονται, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους φθορά, βανδαλισμός και καταστροφή. 

«Μέσα από μία πολύ απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία, προχωράμε με υπευθυνότητα ώστε σε λίγο καιρό όλες οι Παιδικές Χαρές της μεγάλης μας πόλης, όχι μόνο να τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και να είναι σύγχρονες, αλλά και να συμβάλουν στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών της Αθήνας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.  

Οι πρώτες 12 πιστοποιημένες παιδικές χαρές είναι:

1) Χελντράιχ 15, Νέος Κόσμος 
2) Πλατεία Αγ. Ιωάννη Βουλιαγμένης
3) Δαφνομίλη & Πατριάρχου Φωτίου, Νεάπολη Εξαρχείων  
4) Δεινοκράτους, Κολωνάκι 
5) Ούμπλιανης & Διοχάρους, περιοχή Κάραβελ 
6) Κλεόβιδος & Ονάτα, Κολοκυνθούς 
7) Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα 
8) Πυτιούντος & Ερμωνάσσης, Θερμίδα 
9) Βικέλα & Λαμπάκη, Κάτω Πατήσια 
10) Σεράφειο δήμου Αθηναίων – Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη – Πετράλωνα. 

Επίσης, άλλες δύο σύγχρονες παιδικές χαρές λειτουργούν στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, σχεδιασμένες από την αρχή σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, στις οποίες υλοποιούνται ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, άλλες 16 παιδικές χαρές θα παραδοθούν έως το Φθινόπωρο και μέχρι το τέλος του 2018 θα έχει γίνει η ανάθεση για άλλες δώδεκα, ενώ έως το τέλος του 2019 προγραμματίζεται η ολοκλήρωση της αποκατάστασης και της πιστοποίησης 70 παιδικών χαρών!

Επιτέλους τα παιδιά της πόλης θα μπορούν να διασκεδάζουν, να παίζουν και να μαθαίνουν σε χώρους κατάλληλα σχεδιασμένους γι’ αυτά!  

Σχετικά Άρθρα:

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ
Οδηγός ασφαλείας για την παιδική χαρά

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας