Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-10-24 13:32:36 +0300 Για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών Έφτασαν τα νέα σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας"!

Έφτασαν τα νέα σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας"!

Έφτασαν τα νέα σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας"! 470 900
Οι Δράκοι πλημμύρισαν τον κόσμο της PLAYMOBIL και περιμένουν να τους εκπαιδεύσετε!

Οι Δράκοι πλημμύρισαν τον κόσμο της PLAYMOBIL! Με τη νέα σειρά παιχνιδιών "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας", οι μικροί λάτρεις των δράκων PLAYMOBIL γίνονται αυτοί οι καλύτεροι δρακοκαβαλάρηδες του Μπερκ!

Το Μπερκ είναι ένα μικρό νησί στο μακρινό Βορρά και πατρίδα όλων των δρακοκαβαλάρηδων. Για πολλά χρόνια οι δράκοι δεν ήταν ευπρόσδεκτοι εδώ. Όμως τώρα πια χάρη στον Ψάρη και στο Φαφούτη, άνθρωποι και δράκοι ζούνε μαζί αρμονικά. Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι δρακο-αγώνες. Άραγε ποιος θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα; Ο Ψάρης με τον Φαφούτη ή η Άστριντ με την Καταιγίδα

«Ο Ντράγκο με το πλοίο του πλησιάζει!!! Όλοι σε ετοιμότητα!» φωνάζει ο Στωικός. Με το πλοίο του και με το Θωρακισμένο Δράκο, ο Ντράγκο ο Αιμοδιψής, είναι έτοιμος να αιχμαλωτίσει όλους τους δράκους του Μπερκ. Ο Έρετ με την τετραπλή βαλλίστρα θα τον βοηθήσει στο πονηρό του σχέδιο. Άραγε θα καταφέρουν οι Βίκινγκς να προστατεύσουν το Μπερκ;

Με τα εφτά νέα σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL εμπνευσμένα από την παιδική ταινία «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας» και σε συνεργασία με την DreamWorks Animation, η εκπαίδευση των δράκων θα γίνει η αγαπημένη ασχολία μικρών και μεγάλων σε όλα τα παιδικά δωμάτια.

Εσύ είσαι καλός στις δρακοδοκιμασίες; Κάνε το ΤΕΣΤ: dragons.playmobil.com/gr
Δείτε το TV Spot: youtu.be/ijTBtGBRD8s
Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr/play/dragons

Για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας