Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-15 14:20:17 +0300 Τα Public φέρνουν πρώτα τα παιχνίδια STEAM στην Ελλάδα! Χαμογελάστε είστε στα Public

Χαμογελάστε είστε στα Public

Χαμογελάστε είστε στα Public 470 900
Τα Public φέρνουν πρώτα τα παιχνίδια STEAM στην Ελλάδα!

Τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φέρνουν πρώτα στην Ελλάδα τα πρωτοποριακά παιχνίδια STEAM, την τελευταία τάση στο χώρο της δημιουργικής ενασχόλησης των παιδιών. Είστε γονείς και ψάχνετε το ποιοτικό παιχνίδι που θα καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες των παιδιών σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο; Είστε νονός και παρατηρείτε την ανεξάντλητη δημιουργικότητα και το ενδιαφέρον που έχει το βαφτιστήρι σας για την επιστήμη; Τότε τα παιχνίδια Steam είναι για εσάς!

Επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, πειράματα, παζλ, παιχνίδια ρομποτικής και άλλα πολλά παιχνίδια STEAM σας περιμένουν σε όλα τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα από 2.99€.

Όλα ξεκίνησαν με το STEM, ακρωνύμιο για τους όρους  που αντιστοιχούν στις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών και τα Μαθηματικά και πρωτοεμφανίσθηκε το 2001. Τα παιχνίδια STEM σχεδιάστηκαν για να εισαχθούν νέοι τομείς στα πεδία δράσης των παιδιών και ήρθαν για πρώτη φορά στα Public το 2014. Η νέα τάση όμως παγκοσμίως λέγεται STEAM και περιλαμβάνει τις τέχνες και τη δημιουργικότητα!

Τα παιχνίδια STEAM στηριζόμενα στους πέντε βασικούς πυλώνες της σύγχρονης εκπαίδευσης, Επιστήμη, Τεχνολογία, Εφαρμοσμένες επιστήμες, Τέχνη και Μαθηματικά, αφήνουν τους καθιερωμένους χώρους μάθησης και επισκέπτονται τα παιδικά δωμάτια ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τα παιδιά!  

Τα παιχνίδια STEAM θα τα βρείτε στα Public σε μια μεγάλη γκάμα τιμών! Αποκτήστε τώρα εδώ

 Επισκεφτείτε την ειδική σελίδα των παιχνιδιών STEAM στο public.gr εδώ και βρείτε μία εντελώς διαφορετική κατηγορία παιχνιδιών. Τα STEAM δεν έχουν μόνο ως στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να εξοικειωθούν με τις επιστήμες, τις τέχνες κτλ, αλλά να τους μάθουν να συνεργάζονται, να έχουν υπομονή, να αναπτύσσουν την ικανότητα αντίληψης του χώρου, τη λογική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων. 

Διαχωρίζονται σε επίπεδα ενασχόλησης με την επιστήμη και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά που δεν έχουν πάει ακόμα σχολείο έως και μεγάλα ενήλικα παιδιά. 

Η κατηγορία παιχνιδιών elementary περιλαμβάνει απλές κατασκευές, μηχανές και πειράματα, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας κυρίως 2 έως 6 ετών.

 

Από την άλλη η κατηγορία παιχνιδιών middle για παιδιά 6 έως 10 ετών περιλαμβάνει κατασκευές ρομποτικής, αρχιτεκτονικά σχέδια και κατασκευές σε κλίμακα από τα χέρια του μικρού σας επιστήμονα!

 

Για τους πιο προχωρημένους, τα παιχνίδια της κατηγορίας high απευθύνονται σε όσους αρέσουν οι πολύπλοκες τεχνικές και ηλεκτρικές κατασκευές που απαιτούν ανεπτυγμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Γιατί να επιλέξετε STEAM; 

Σύμφωνα με ειδικούς τα παιχνίδια STEAM  χτίζουν στην έμφυτη τάση των παιδιών να ανακαλύπτουν και να μαθαίνουν τον κόσμο. Τα μικρά παιδιά είναι από μόνα τους «επιστήμονες» καθώς εξερευνούν τον κόσμο. Όμως, όσο μεγαλώνουν αυτή η φυσική τάση χάνεται. Σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ, το ένα τρίτο των παιδιών ηλικίας 9-10 ετών χάνουν το ενδιαφέρον τους για τις επιστήμες και ένα στα δύο παιδιά στην ηλικία των 15 ετών δηλώνει ότι δεν το αφορούν οι επιστήμες. Τα STEAM βοηθούν τα παιδιά να αναπτύσσουν δεξιότητες με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο! Έτσι με τα STEAM η φαντασία γίνεται γνώση και το παιχνίδι δημιουργία κάνοντας τα παιδιά να εξελίσσουν τις δυνατότητες τους πιο γρήγορα από ποτέ.

Τα παιδιά με τα παιχνίδια STEAM «μεταμορφώνονται» σε μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες, μαθαίνουν να επιλύουν πραγματικά προβλήματα βασιζόμενα στη γνώση που αποκομίζουν από αυτά και αναπτύσσουν δεξιότητες που αποδεικνύονται υπερπολύτιμες. Πάνω στη φιλοσοφία τους στηρίζονται πολλοί μαθητικοί διαγωνισμοί, όπως οι πρόσφατοι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Τι πιο ευχάριστος τρόπος το παιδί να μυείται στις τέχνες και επιστήμες μέσω παιχνιδιού, όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ξεκούραστα;

Ξεκινάμε τώρα το παιχνίδι στα Public εδώ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας