Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-03 20:36:30 +0300 Δύο εβδομάδες πριν γεννήσει, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, φτιάχνει τις πιο απίστευτες ζωγραφιές! Όταν μια ζωγράφος περιμένει παιδί!

Όταν μια ζωγράφος περιμένει παιδί!

Όταν μια ζωγράφος περιμένει παιδί! 470 900
Δύο εβδομάδες πριν γεννήσει, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, φτιάχνει τις πιο απίστευτες ζωγραφιές!

Μετά από εφτά χρόνια προσπαθειών, το όνειρο της Kristen Somody έγινε επιτέλους πραγματικότητα! Η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό έχει αρχίσει και σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως περίμενε και όταν μπήκε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της έπρεπε να είναι συνεχώς ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αν και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, η Kristen δεν το έβαλε κάτω και βρήκε την ευκαιρία να κάνει αυτό που τόσο αγαπάει, να ζωγραφίσει.

 

Από μικρή η Kristen λάτρευε τα φρέσκα λουλούδια και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα έβαζε στην καθημερινότητά της. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει μετατρέψει το δωμάτιο του νοσοκομείου σε...ατελιέ! Οι δημιουργίες της είναι διακοσμημένες σε κάθε τοίχο και τα σύνεργά της βρίσκονται πάντα δίπλα της στο κομοδίνο. 

"Τίποτα δε με εμπνέει περισσότερο από τα λουλούδια και η ζωγραφική πραγματικά με βοηθάει να είμαι ήρεμη" είπε η μέλλουσα μαμά που μετράει αντίστροφα για την 7η Ιουνίου που είναι η προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού!

 

Εγκυμονούσες που κάνουν kick boxing, skateboard, σκι και πολλά πολλά άλλα είναι μόνο μερικές από τις τελευταίες ζωγραφιές της συλλογής της. Η Kristen σκέφτεται να δημιουργήσει ένα λεύκωμα με όλες τις δημιουργίες που έφτιαξε το τελευταίο διάστημα για να θυμάται πάντα αυτήν την περίοδο αναμονής στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγο πριν έρθει στο κόσμο ο γιος της!

 

Πηγή: babble.com

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας