Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-29 15:44:54 +0200 Η Iris Grace είναι 6 χρονών, πάσχει από αυτισμό, οι δημιουργίες της όμως ξεπερνούν κάθε φαντασία. Καλλιτέχνης ετών ... έξι

Καλλιτέχνης ετών ... έξι

Καλλιτέχνης ετών ... έξι 470 900
Η Iris Grace είναι 6 χρονών, πάσχει από αυτισμό, οι δημιουργίες της όμως ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Η ιστορία της Iris Grace και της πιστής της φίλης, Thula, είναι γνωστή εδώ και καιρό. Το 6χρονο κοριτσάκι που πάσχει από αυτισμό βρήκε τον τρόπο να εκφράζεται μέσα από τη ζωγραφική. Οι δημιουργίες της είναι πραγματικά μοναδικές και συνδυάζουν την αθωότητα της παιδικής ψυχής με τη ζωντάνια.

Όμορφα χρώματα, μπλέκουν το ένα με το άλλο και δημιουργούν πίνακες που συναγωνίζονται αυτούς κορυφαίων ζωγράφων. Πιστή συνοδοιπόρος σε όλο αυτό το ταξίδι, η Thula, το κατοικίδιο και κολλητή φίλη της Iris!

Η μαμά της Iris, Anabela Carter Johnson, πρόσφατα, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο "Iris Grace". Αμέτρητες Φωτογραφίες, 42 ζωγραφιές και 15 εικονογραφήσεις, περιγράφουν την ιστορία της Iris, από την πρώτη ζωγραφιά, μέχρι τη στιγμή που η Angelina Jolie αγόρασε έναν πίνακά της και αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει όρεξη, φαντασία και θέληση, όλα είναι δυνατά!  

"Η κόρη μου και η Thula στέλνουν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στον κόσμο. Το διαφορετικό μπορεί να οδηγήσει σε λαμπρά πράγματα! Η Iris αποδεικνύει ότι ο αυτισμός μπορεί να προσφέρει απρόσμενα χαρίσματα."

Πηγή: boredpanda.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας