Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-23 10:50:16 +0300 Νεογέννητα μόλις λίγων ημερών πρωταγωνιστούν στη μεγάλη οθόνη, έχουν μάνατζερς και σταθερό ημερήσιο μισθό! Τα μωρά του Hollywood

Τα μωρά του Hollywood

Τα μωρά του Hollywood 470 900
Νεογέννητα μόλις λίγων ημερών πρωταγωνιστούν στη μεγάλη οθόνη, έχουν μάνατζερς και σταθερό ημερήσιο μισθό!

Όλοι έχουμε δει σκηνές τοκετού στις αγαπημένες μας ταινίες. Ξαφνικά σπάνε τα νερά και η πρωταγωνίστρια μετά από ώρες πόνου και κούρασης φέρνει στον κόσμο ένα τόσο δα μωρό! Είναι πράγματι αυτα τα μωράκια αληθινά;

Και όμως, τα νεογέννητα που βλέπουμε στις ταινίες είναι αληθινά.  Η επιλογή τους γίνεται μέσω μίας ιδιαίτερης διαδικασίας και διαφέρει από τη μία πολιτεία της Αμερικής στην άλλη. 

Στην Καλιφόρνια οι προϋποθέσεις είναι πιο αυστηρές. Τα μωρά μπορούν να συμμετάσχουν σε κάποια ταινία αφού έχουν κλείσει τις δύο εβδομάδες και δεν έχουν γεννηθεί πρόωρα, ενώ απαραίτητο είναι να έχουν την έγκριση γιατρού.  Το γύρισμα περιορίζεται στις δύο ώρες ημερησίως, αλλά στη πραγματικότητα δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά. Για μεγαλύτερα παιδιά, στον χώρο πρέπει να υπάρχει απαραίτητα μία νοσοκόμα ή κάποιος ειδικός δάσκαλος και φυσικά ένας από τους δύο γονείς.   

Αντίθετα, στο Μεξικό, στη Δυτική Βιρτζίνια και στο Γουαϊόμινγκ δεν υπάρχουν τέτοιου είδους περιορισμοί. Αυτό σημαίνει ότι ένα μωρό μπορεί να βγει στη μεγάλη οθόνη ήδη από το πρώτο λεπτό που έρχεται στη ζωή!

Το εκπληκτικό ωστόσο είναι ότι τα μωρά αυτά έχουν μάνατζερ και ατζέντες όπως κάθε ηθοποιός του Hollywood! Στις περισσότερες ταινίες προτιμούνται δίδυμα ή τρίδυμα για να μπορεί το γύρισμα να γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα. Για απλές εμφανίσεις ένα μωρό συνήθως παίρνει 126 δολάρια (110 ευρώ)  την ημέρα, ενώ αν ο ρόλος του μωρού είναι πρωταγωνιστικός και δοθεί η συγκατάθεση του γονιού, τα χρήματα ξεπερνούν τα 700 δολάρια (620 ευρώ) ημερησίως! 

Πηγή: slate.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας