Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-07 14:44:43 +0300 ΒΙΝΤΕΟ: Έσπασαν τα νερά της στην παραλία

ΒΙΝΤΕΟ: Έσπασαν τα νερά της στην παραλία

ΒΙΝΤΕΟ: Έσπασαν τα νερά της στην παραλία 470 900
Viral έγινε το βίντεο της 37χρονης εγκυμονούσας, Γιόσι Πόικερτ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, γεννώντας στα κύματα

 

Viral έγινε το βίντεο της 37χρονης εγκυμονούσας, Γιόσι Πόικερτ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, γεννώντας στα κύματα

 

Χωρίς ιατρική βοήθεια  σε παραλία της Νικαράγουα μαζί με τον σύντροφό της αποφάσισε να γεννήσει το τέταρτο μωράκι της οικογένειάς τους.

Το μωράκι γεννήθηκε 3,5 κιλά και ο μπαμπάς εκτελούσε χρέη φωτογράφου βιντεοσκοπώντας τον ξεχωριστό τοκετό στην παραλία του Ειρηνικού Ωκεανού.

 

Τα σύνεργα που είχε μαζί του το ζευγάρι ήταν εκτός από πετσέτες κι ένα κόσκινο, με τη βοήθεια του οποίου ο σύζυγος έπιασε τον πλακούντα του μωρού.

 

Το βίντεο της οικογένειας όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral και η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail” έσπευσε να καλύψει την είδηση. 

 

Η νέα μητέρα υπογράμμισε ότι τα κύματα που έπεφταν στην πλάτη της, τη βοήθησαν πολύ στη διάρκεια της γέννας, τονίζοντας «τα κύματα είχαν τον ίδιο ρυθμό με τις συσπάσεις που είχα, κι αυτό με έκανε να νιώθω πολύ καλά», είπε. «Αφού γεννήθηκε ο Μπόντι, τον τυλίξαμε με πετσέτες, κι εγώ μπήκα στη θάλασσα για να ξεπλυθώ. Μετά ντύθηκα, μαζέψαμε τα πάντα και επιστρέψαμε στο σπίτι, όπου και οι τρεις μας πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι», σημείωσε η 37χρονη.

 

Η πρώτη της γέννα έγινε σε μαιευτήριο και ήταν μία τραυματική εμπειρία, η δεύτερη και η τρίτη έγιναν στο σπίτι της οικογένειας με την βοήθεια μαίας, ενώ για την τέταρτη δεν είχε ραντεβού με γιατρούς ή μαίες, επιλέγοντας να γεννήσει μόνη της, δίπλα στο κύμα.

 

Αυτή είναι σίγουρα μια καλοκαιρινή ιστορία που δεν θα ξεχάσει κανείς τους! 


 

 

source: Dailymail

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας