Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-23 11:55:03 +0200 Ένα νέο κατάστημα για το πλέξιμο και το μαλλί ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 23.11.2015! Sheep & Wolves

Sheep & Wolves

Sheep & Wolves 470 900
Ένα νέο κατάστημα για το πλέξιμο και το μαλλί ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 23.11.2015!

To Sheep & Wolves είναι η ιδέα της Γεωργίας  Πάλμου  και της Ειρήνης Αραμπατζόγλου που ένωσαν την έμπνευση και την αγάπη τους για το πλέξιμο δημιουργώντας έναν τόπο δημιουργίας και ανεξάντλητης φαντασίας στην οδό Ματσούκα 15, στα Ανω Πατήσια.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει μοναδικά υλικά για πλέξιμο, αξεσουάρ και φυσικά υπέροχα νήματα αλλά και να μπει στον κόσμο του loom knitting, πρωτοποριακό στην Ελλάδα, με μικρούς ή μεγαλύτερους αργαλειούς που κάνουν το πλέξιμο παιχνίδι. Στον ίδιο χώρο, οι ιδιοκτήτριες διοργανώνουν σεμινάρια εκπαίδευσης αυτής της τεχνικής αλλά και άλλων τεχνικών πλεξίματος και χειροτεχνίας  γενικότερα .

Το Sheep & Wolves πολύ σύντομα θα λειτουργήσει  και online, ολοκληρώνοντας την παρουσία του και διαδικτυακά διοχετεύοντας υλικά και γνώση σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η νέα προσέγγιση στο πλέξιμο είναι περισσότερο ένα κίνημα, παρά ένα φυσικό και online κατάστημα. Είναι η διευρυμένη πλευρά της χαράς της δημιουργίας, της κοινωνικοποίησης, της παρέας, της απλότητας και της δημιουργίας.

Με σήμα τους το πρόβατο και τον λύκο, οι Sheep & Wolves στοχεύουν να κατακτήσουν το yin και το yang του πλεξίματος και να το μεταφέρουν παντού αλλά κυρίως στις καρδιές μας. Όλα έχουν δυο πλευρές και το πλέξιμο έχει σίγουρα καλή και ανάποδη. Ελάτε να τις γνωρίσετε!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας