Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-18 11:15:45 +0200 Συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες Συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

Συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες

Συμβουλές ομορφιάς για μαμάδες 470 900
Ο χρόνος της μαμάς είναι πολύτιμος, σίγουρα όμως μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Μια μητέρα σήμερα, μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά της, τα παιδιά της, την οικογένεια της, τον άντρα της, τη μαμά της κ.ο.κ! Όπως καταλαβαίνουμε, το 24ώρο μια μαμάς θα μπορούσε άνετα να ήταν 30ώρο και αυτό ακόμη να μην έφτανε. Μέσα σε αυτές τις ώρες που έχουμε θα πρέπει να εντάξουμε και την περιποιήση της επιδερμίδας μας.

Φυσικά και υπάρχει χρόνος για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας αλλά και για να γίνουμε λίγο "περισσότερο" όμορφες. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, όταν κάποιος δείχνει όμορφος αισθάνεται κιόλας!

Ας δούμε μικρά μυστικά που δεν χρειάζονται χρόνο ... αλλά θα μας κάνουν όχι μόνο να αισθανθούμε όμορφα αλλά και να δείχνουμε.

Όταν όλοι κοιμούνται και έχουμε βεβαιωθεί πως το μωρό δεν θα ξαναξυπνήσει, κάνουμε το μπάνιο μας. Μπορεί να ακούγεται κουραστικό το λούσιμο το βράδυ αλλά κρύβει ένα μυστικό. Στεγνώνουμε ελαφρά τα μαλλιά μας προκειμένου να μην έχουν υγρασία, τα πιάνουμε σε μια αλογοουρά ή μια σφιχτή πλεξούδα. Το πρωί θα έχουμε κυματισμούς σαν να βγήκαμε από το κομμωτήριο.

Πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, έχουμε προβλέψει ώστε να έχουμε βγάλει τα ρούχα για την επόμενη μέρα! Το πρωί που θα σηκωθούμε θα πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα και όχι να προσπαθούμε να σετάρουμε φούστα με μπλούζα. Για να μην έχουμε λοιπόν, στυλιστικά παραπτώματα, ετοιμάζουμε τα ρούχα μας από το βράδυ. (Να θυμηθώ: Αυτό είναι μια συνήθεια, που πρέπει να μάθουμε και στα παιδιά μας).

Έχουμε πάντα στην τσάντα μας το νεσεσέρ πρώτων βοηθειών. Δηλαδή για να ακριβολογούμε, νεσεσέρ πρώτων βοηθειών για το make up μας. Ρουζ, κονσίλερ και μάσκαρα σε pocket size χωράνε σε όλες τις τσάντες και δεν φεύγουμε από το σπίτι αν πρώτα δεν έχουμε επιβεβαίωση πως βρίσκονται μέσα σε αυτή. Κλειδιά, πορτοφόλι, νεσέρ και μετά φεύγουμε.

Η καθέ μια από εμάς ακολουθεί τη δική τους ρουτίνα ομορφιάς. Μάσκα μια φορά την εβδομάδα, μπάνιο το πρωί και όχι το βράδυ κτλ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς μας, να μην την παραλείπουμε και προπάντων να ... χαμογελάμε. Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς δεν είναι άλλο από το χαμόγελο!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας