Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-08 11:34:07 +0200 Έκαναν την δική τους “Γλυκοπέμπτη”, γλυκαίνοντας την καρδιά του συμμαθητή τους, που για καιρό δυσκολευόταν να νιώσει μέρος της τάξης. Έκαναν πάρτι στον συμμαθητή που δεν ήθελε κανείς!

Έκαναν πάρτι στον συμμαθητή που δεν ήθελε κανείς!

Έκαναν πάρτι στον συμμαθητή που δεν ήθελε κανείς! 470 900
Έκαναν την δική τους “Γλυκοπέμπτη”, γλυκαίνοντας την καρδιά του συμμαθητή τους, που για καιρό δυσκολευόταν να νιώσει μέρος της τάξης.

Παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι με την βοήθεια των δασκάλων τους έκαναν μια διαφορετική “Τσικνοπέμπτη”. Έκαναν την δική τους “Γλυκοπέμπτη”, γλυκαίνοντας την καρδιά του συμμαθητή τους, που για καιρό δυσκολευόταν να νιώσει μέρος της τάξης

 

Ένα παιδί που δεν είχε γιορτάσει ποτέ την παρουσία του στην τάξη, τα γενέθλια ή την γιορτή του έζησε χθες μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σχολικής του ζωής. Τα γενέθλια του είναι το καλοκαίρι, όμως οι συμμαθητές με αφορμή την “Τσικνοπέμπτη”, βρήκαν την ευκαιρία να γιορτάσουν όσα έχει καταφέρει ο 12χρονος φίλος τους στην τάξη. 

 

Η “Γλυκοπέμπτη” εν τέλει πέτυχε τον σκοπό της, αφού ο μαθητής δήλωσε πως «σήμερα ένιωσα ότι όντως ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ, γιατί το μυαλό μου θυμάται πώς μου φέρονταν όταν ήρθα στο δημοτικό». 

 

 

 

Όταν οι δάσκαλοι και οι μαθητές βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν ένα παιδί να ξεδιπλωθεί και να ανθίσει μέσα στο σχολείο, όλοι εμείς σκεφτόμαστε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα και ανθρωπιά για το μέλλον και για τα παιδιά μας. 

 

source: Schoolmarius

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας