Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-10-03 11:47:36 +0300 Προσοχή ευαίσθητο περιεχόμενο: Μαμά θηλάζει μετά από μαστεκτομή

Προσοχή ευαίσθητο περιεχόμενο: Μαμά θηλάζει μετά από μαστεκτομή

Προσοχή ευαίσθητο περιεχόμενο: Μαμά θηλάζει μετά από μαστεκτομή 470 900
Μια γυναίκα, που δεν γνωρίζουμε το όνομα της, φαίνεται να θηλάζει το νεογέννητο μωράκι της έπειτα από τη μαστεκτομή και χημειοθεραπείες.

 

Η έγκυος γυναίκα διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού (στάδιο 3) στους πρώτους μήνες της κύησης. Η φωτογραφία που δείχνει την ίδια να θηλάζει έπειτα από τον αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο έγινε αμέσως viral συγκινώντας τους χρήστες των social media. 

 

 “Ήθελε πραγματικά να θηλάσει έπειτα από όλες αυτές τις επιλογές στην γέννα που στερήθηκε λόγω της ασθένειάς της, παρόλο που αυτό έγινε για ένα πολύ μικρό διάστημα μιας και δεν της το επέτρεπαν οι θεραπείες για τον καρκίνο” αναφέρει η κλινική Gentle Birth Options, το μαιευτήριο στην Φλόριντα που ανέλαβε την γέννα της θαρραλέας μητέρας.

 

 

Παρόλο που μεγάλα ινστιτούτα δεν προτείνουν τον θηλασμό για μια μητέρα που έχει δεχθεί χημειοθεραπείες, κάποιοι ειδικοί επιμένουν πως δεν υπάρχει επιστημονική βάση για αυτή την πρόταση. 

 

Αντιθέτως, ο θηλασμός έχει αποδειχθεί ωφέλιμος για τα βρέφη σε έναν συντριπτικό αριθμό ερευνών ανά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, φαίνεται να μειώνει το ρίσκο ανάπτυξης άσθματος, παιδικής λευχαιμίας, παχυσαρκίας, έκζεματος και άλλων σοβαρών παθήσεων για τα παιδιά.

 

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε στην σούπερ μαμά δύναμη μιας και ένα νέο τώρα ταξίδι ξεκινά για την ίδια και την οικογένειά της! 

 

source: Gentle Birth Options

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας