Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-14 11:32:38 +0300 Το νέο θήλαστρο και η εφαρμογή κινητού που θα μας λύσουν τα χέρια! Η τεχνολογία δίπλα στο θηλασμό

Η τεχνολογία δίπλα στο θηλασμό

Η τεχνολογία δίπλα στο θηλασμό 470 900
Το νέο θήλαστρο και η εφαρμογή κινητού που θα μας λύσουν τα χέρια!

Ο θηλασμός είναι μία μοναδική και πολύ τρυφερή εμπειρία. Ταυτόχρονα όμως, είναι και μία 24ωρη δέσμευση που χρειάζεται οργάνωση και σωστό προγραμματισμό. 

Για μία νέα μαμα, οι απορίες σχετικά με το θηλασμό είναι πολλές. "Δίνω αρκετό γάλα στο μωρό μου;", "Πόσες φορές πρέπει να το ταίζω την ημέρα;" και όταν οι επαγγεματικές υποχρεώσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο μετά την άδεια μητρότητας, το θήλαστρο γίνεται σύμμαχος του μητρικού γάλακτος και του θηλασμού.

Το νέο, καινοτόμο θήλαστρο που συνδέεται με μία εφαρμογή κινητού και στέλνει πληροφορίες για τις ποσότητες γάλακτος, τη συχνότητα που χρησιμοποιείται και υπενθυμίσεις για το κάθε πότε πρέπει να τρώει το μωρό, είναι γεγονός! 

Το θήλαστρο από μόνο του, θεωρείται ένα τεχνολογικό θαύμα. Έχει τρεις διαφορετικές υποδοχές για να διευκολύνει κάθε μαμά και έχει οκτώ ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης. Φυσικά ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που εμποδίζει τα βακτήρια και την ανάπτυξη μούχλας.

Το θήλαστρο συνδέεται με μία εφαρμογή για νέους γονείς, στην οποία κάθε νέα μαμά αλλά και μπαμπάς μπορεί να βρει πληροφορίες για το θηλασμό, το άλλαγμα πάνας και την ανάπτυξη του μωρού. 

Το Smartpump Double Electric Breast Pump ήδη κυκλοφορεί στην Αμερική και αναμένονται οι πρώτες εντυπώσεις από τις νέες μαμάδες.

 

Τα απαραίτητα της μαμάς που θηλάζει

  • Θήλαστρο για Άνετη Εφαρμογή

  

  • Κρέμα για την περιποιήση των θηλών 

 

  • Μαξιλάρι θηλασμού

 

  • Μαντηλάκια Καθαρισμού για το Στήθος

Πηγή: popsugar.com


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας