Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-20 14:09:50 +0200 Ekaterina Mezenova, η Ρωσίδα influencer που ευαισθητοποιεί τον κόσμο για την σπάνια ασθένεια του γιου της και ο αγώνας της να τον σώσει. Influencer μιλά για τη σπάνια ασθένεια του γιου της

Influencer μιλά για τη σπάνια ασθένεια του γιου της

Influencer μιλά για τη σπάνια ασθένεια του γιου της 470 900
Ekaterina Mezenova, η Ρωσίδα influencer που ευαισθητοποιεί τον κόσμο για την σπάνια ασθένεια του γιου της και ο αγώνας της να τον σώσει.

Ένα πολύ γλυκό αγόρι φαίνεται να έχει έντονη τριχοφυΐα και σημάδια καφέ στο σώμα του. Το πρώτο διάστημα, η μητέρα του απέφευγε να μοιράζεται φωτογραφίες του παιδιού της στα κοινωνικά δίκτυα, παρά μόνο αν του φορούσε μπλούζες με μακριά μανίκια που κάλυπταν τον σπίλο.

 

 

 

Όταν η Ekaterina έφερε το πρώτο της παιδί, Μax στην ζωή, έμαθε πως έχει μια πολύ σπάνια ασθένεια. Οι γιατροί της είπαν πως ο γιος της γεννήθηκε με έναν τεράστιο σπίλο, που καλύπτει μεγάλο μέρος της επιδερμίδας του. Το σώμα και το πρόσωπό του καλύπτεται από μια κρεατοελιά σε σκούρο καφέ χρώμα. Η κρεατοελιά σε κάποια σημεία καλύπτεται από έντονη τριχοφυΐα. 

 


 

Η Ekaterina από την Ρωσία έχει μεγάλη επιρροή, καθώς μετρά περισσότερους από 1,6 εκ. ακόλουθους στο Instagram. Με την βοήθεια των ακολούθων της αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον γιο της. Συγκέντρωσε χρήματα για για τη θεραπεία του γιου της, του οποίου το σημάδι θα μπορούσε στην πορεία της ζωής του να γίνει καρκινογόνο.

 

Όπως αναφέρει η ίδια το πρώτο διάστημα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την οικογένειά τους. Έκλαιγε ασταμάτητα, φοβόταν και δεν ήξερε τι να περιμένει. «Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με νοσοκόμες, μαιευτήρες, θεραπευτές, γενετιστές που συνωστίζονταν γύρω από το μωρό μου, συζητώντας το χαρακτηριστικό του, το οποίο καταλάμβανε σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος», είπε.

 

Ο μικρούλης Max έχει υποβληθεί σήμερα στην 7η χειρουργική επέμβαση και προσπαθεί να αναρρώσει. Η οικογένεια του βρίσκεται στο πλάι του και τον υποστηρίζει μαζί με μια εξειδικευμένη ομάδα γιατρών. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για την Εkaterina και τον μικρό της ήρωα! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας