Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-09 17:07:42 +0200 Ζητούνται εθελοντές για τη φροντίδα εγκαταλελειμμένων νεογέννητων. Μία ζεστή αγκαλιά

Μία ζεστή αγκαλιά

Μία ζεστή αγκαλιά 470 900
Ζητούνται εθελοντές για τη φροντίδα εγκαταλελειμμένων νεογέννητων.

Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από ένα μωράκι που μόλις ήρθε στον κόσμο; Καθημερινά, σε όλον τον κόσμο, γεννιούνται εκατομμύρια παιδιά, δυστυχώς όμως πολλά από αυτά καταλήγουν μόνα τους σε ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, ακόμα και πεταμένα στην άκρη του δρόμου.

Τις τελευταίες μέρες μία πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς κάνει το γύρο του κόσμου. Υπηρεσίες υιοθεσιών ζητούν εθελοντές που θα αναλάβουν τη φροντίδα νεογέννητων για κάποιο διάστημα. Το διάστημα αυτό διαρκεί περίπου τρείς με τέσσερις εβδομάδες, κατά τις οποίες άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας παίζουν μαζί τους, τα κοιμίζουν και τους προσφέρουν φαγητό και ένα ζεστό σπιτικό.

Η Susan Singer από το 2010 έχει φροντίσει πάνω από 20 νεογέννητα και όπως έχει δηλώσει η εμπειρία αυτή της έχει αλλάξει τη ζωή. "Είναι τόσο όμορφο να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα νεογέννητο μωρό. Τόσο μικρό και τόσο αθώο. Μου αρέσει να τα κοιμίζω, να παίζω μαζί τους και να τους μιλάω και χαίρομαι τόσο πολύ που κάνω κάτι για αυτά".

Τα παιδιά που είναι σε ιδρύματα ξεπερνούν τα 160.000 στην Αμερική και οι διάφορες υπηρεσίες υιοθεσίας τονίζουν πόσο πολύ αυτά τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη όλων. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει μεγάλη απήχηση στην Αμερική και οι εθελοντές ολοένα αυξάνονται. 

 

Πηγή: babble.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας