Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 16:40:48 +0300 Η TENA, ηγετικό brand της SCA Hygiene Products, εδώ και χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προσωπικής υγιεινής με στόχο να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που ζουν έχοντας ακράτεια. H TENA σου προσφέρει περισσότερα

H TENA σου προσφέρει περισσότερα

H TENA σου προσφέρει περισσότερα 470 900
Η TENA, ηγετικό brand της SCA Hygiene Products, εδώ και χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προσωπικής υγιεινής με στόχο να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που ζουν έχοντας ακράτεια.
Διεθνώς αναγνωρισμένη για την καινοτομία της και τα πρότυπα υγιεινής που θέτει για τη σύγχρονη κοινωνία, η ΤΕΝΑ δικαίως αποτελεί την Νο1 μάρκα παγκοσμίως στην κατηγορία των προϊόντων για την αντιμετώπιση της ακράτειας.

Φέτος, η TENA, έρχεται να παρουσιάσει το καινούριο της site, το πρώτο πλήρες και ολοκληρωμένο site για θέματα που αφορούν στην ακράτεια και την προσωπική υγιεινή. Το tenasynseola.gr απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας (γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών καθώς και έγκυες γυναίκες), στους αγαπημένους τους αλλά και στους φροντιστές. Tenasynseola σημαίνει ότι η TENA προσφέρει περισσότερα και έτσι εκτός από τα προϊόντα TENA, το site περιέχει πλούσια άρθρα υγείας και ευεξίας, ενημερωτικές στήλες ψυχαγωγίας και επιστημονικό περιεχόμενο σχετικό με θέματα ακράτειας. Επιπλέον, το tenasynseola.gr διαθέτει videos με προγράμματα εκγύμνασης του πυελικού εδάφους ενώ δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο από την κα Φωτεινή Λάγαρη.

Θέλοντας να απομυθοποιήσει το λεπτό αυτό θέμα της ακράτειας, η TENA μέσα από το site tenasynseola.gr επιδιώκει να έρθει ακόμη πιο κοντά στο κοινό και να «ανοίξει» διάλογο με αυτό, μέσα από ειδική στήλη, στην οποία φιλοξενούνται προσωπικές ιστορίες ατόμων με ακράτεια, των φροντιστών τους αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων. Εξάλλου, στο πλευρό όλων αυτών βρίσκεται η TENA όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το δικό της Club το οποίο παίρνει νέα μορφή και γίνεται TENA (+) συν σε όλα Club.

Το TENA (+) συν σε όλα Club, φιλοξενείται στο site ανανεωμένο και γεμάτο πλούσιες προσφορές και διαγωνισμούς. Επιπλέον, για όλα τα μέλη του Club υπάρχει ένας κατάλογος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στις οποίες τα μέλη έχουν ειδική έκπτωση ενώ από 1/6 όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκτυπώνουν κουπόνια εκπτωτικά για τις αγορές των προϊόντων TENA.

Τέλος, όπως πάντα, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν δείγματα συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που βρίσκεται στο site ενώ παράλληλα μπορούν να συνδεθούν με την ειδική υπηρεσία newsletter για να λαμβάνουν συνεχώς νέα για το brand.  

Για την TENA η ακράτεια δεν είναι πρόβλημα αλλά ένα ιατρικό σύμπτωμα το οποίο δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στην καθημερινότητα. Στόχος της ΤΕΝΑ είναι να προσφέρει στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας τη δυνατότητα να ζουν καθημερινά όπως αυτοί θέλουν ενθαρρύνοντάς τους να διεκδικούν αυτά που αξίζουν. 

Επισκεφθείτε το site εδώ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας