Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:19:16 +0200 Η δύναμη στα δόντια σου. OralFlux

OralFlux

OralFlux 470 900
Η δύναμη στα δόντια σου.
Η φαρμακευτική εταιρεία Specifar, του ομίλου Actavis, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά στοματικής υγιεινής OralFlux που έρχεται για να χαρίσει υγιή και γερά δόντια γρήγορα και εύκολα σε μικρούς και μεγάλους. Μια σειρά προϊόντων που ήδη έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών των Σκανδιναβικών χωρών, αλλά και της Βορειοδυτικής Ευρώπης, έρχεται τώρα και στην Ελλάδα.

Το OralFlux παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελεσματικών προϊόντων για την υγεία των δοντιών .
Τα προϊόντα OralFlux με υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο, χωρίς οινόπνευμα, SLS & parabens και με ευχάριστη γεύση ενδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας αποτελεσματικά την τερηδόνα, την ουλίτιδα και την κακοσμία.

Η σειρά αποτελείται από την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα OralFlux Original για ενήλικες και Oraflux Junior για παιδιά, καθώς και το στοματικό διάλυμα OralFlux Chlorhexidine κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη θεραπεία καταστάσεων όπως ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας, μετά από εξαγωγή ή καθαρισμό. Η εξαιρετική σύνθεση των προιόντων αλλά και η ευχάριστη γεύση μέντας αφήνουν μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τη σειρά στοματικής υγιεινής OralFlux θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας