Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-25 12:35:48 +0300 Έγκυος ηθοποιός της διάσημης ταινίας Harry Potter

Έγκυος ηθοποιός της διάσημης ταινίας Harry Potter

Έγκυος ηθοποιός της διάσημης ταινίας Harry Potter 470 900
Σχόλια όπως “Ο Harry γνωρίζει για αυτό;” ή “Ένας ακόμα Weasley θα πάει στο Gryffindor” είναι μόνο από τα αμέτρητα σχόλια που δέχεται η ηθοποιός στον λογαριασμό της.

Οι θαυμαστές της σειράς ταινιών έχουν ενθουσιαστεί με τα νέα! 

Η Bonnie Wright ετοιμάζεται να υποδεχθεί με τον σύντροφό της το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Στις αναρτήσεις τις μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της και οι θαυμαστές της σειράς ταινιών του Harry Potter δεν μπορούν παρά να αστειευτούν με τα νέα της ηθοποιού. 

 

Σχόλια όπως “Ο Harry γνωρίζει για αυτό;” ή “Ένας ακόμα Weasley θα πάει στο Gryffindor” είναι μόνο από τα αμέτρητα σχόλια που δέχεται η ηθοποιός στον λογαριασμό της. 

 

 

Μην ξεχνάμε πως η ίδια γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία από την διάσημη σειρά ταινιών. Γεννημένη στο Λονδίνο, η Wright έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στην ταινία "Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος" το 2001, απεικονίζοντας τον ρόλο για δέκα χρόνια μέχρι την τελική ταινία, "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου - Μέρος 2". Μετά τη σειρά, η ηθοποιός και πλέον παραγωγός ταινιών, εμφανίστηκε σε μια σειρά από ανεξάρτητες ταινίες αλλά καμία δεν κατάφερε να ξεπεράσει την επιτυχία του Harry Potter.

 

Πλέον η ίδια δεν εμφανίζεται σε ταινίες αλλά σκηνοθετεί και είναι υπεύθυνη παραγωγής ταινιών και video clip.

 

Να ευχηθούμε στην ίδια και στον σύντροφό της καλά γεννητούρια

 

source: BonnieWright/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας