Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-07 16:18:16 +0200 Για να διατηρήσετε τη λάμψη και την καλή σας υγεία Προϊόντα Εγκυμοσύνης που Χρειάζεται Κάθε Μέλλουσα Μανούλα

Προϊόντα Εγκυμοσύνης που Χρειάζεται Κάθε Μέλλουσα Μανούλα

Προϊόντα Εγκυμοσύνης που Χρειάζεται Κάθε Μέλλουσα Μανούλα 470 900
Ποια προϊόντα χρειάζεται μια γυναίκα σε όλη τη διάρκεια των 9 σημαντικών μηνών της εγκυμοσύνης;

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος όπου συμβαίνουν πολλές αλλαγές στο σώμα της γυναίκας. Οι ορμόνες, εκτός από τη διάθεση, επηρεάζουν επίσης το δέρμα, τα μαλλιά και τα δόντια της εγκύου, προκαλώντας αρκετά δυσάρεστα προβλήματα. Ευτυχώς όμως κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη λάμψη και την καλή σας υγεία.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα προϊόντα εγκυμοσύνης που σίγουρα θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών 9 μηνών.

Κρέμα για τις ραγάδες

Το δέρμα ταλαιπωρείται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και του στήθους. Μια κρέμα για ραγάδες θα βοηθήσει ιδιαίτερα το δέρμα σας να ανταποκριθεί στην αυξομείωση του βάρους, θα επιτύχει γρηγορότερη ανανέωση των κυττάρων και θα το ενυδατώσει, αυξάνοντας την ελαστικότητά του. Συνίστανται δύο εφαρμογές την ημέρα από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον τοκετό και μια φορά την ημέρα μετά τον τοκετό για αποτροπή της χαλάρωσης.

Συμπληρώματα βιταμινών

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη διατροφή της εγκυμονούσας και του εμβρύου. Και επειδή συχνά είναι δύσκολο να πάρετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες από τη διατροφή σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ορισμένα φυτικά συμπληρώματα διατροφής με πολλές βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

Ενυδατική κρέμα και γαλάκτωμα

Πολλές φορές το δέρμα μας αφυδατώνεται πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επομένως μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου και ένα γαλάκτωμα σώματος είναι απαραίτητα.

Ειδικό σαμπουάν

Πολλές έγκυες παραπονιούνται για λιπαρά μαλλιά ή για τριχόπτωση. Αναζητήστε ειδικά σαμπουάν για κάθε περίπτωση.

Κρέμα ποδιών

Οι περισσότερες έγκυες νιώθουν τα πόδια τους κουρασμένα και πρησμένα, λόγω κατακράτησης υγρών αλλά και λόγω βάρους. Υπάρχουν ειδικές κρέμες για την περιποίηση των ποδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης  αλλά και προϊόντα για ανακουφιστικά ποδόλουτρα.

Ειδική οδοντόκρεμα

Οι ειδικές οδοντόκρεμες για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα που προκαλούν οι ορμόνες στη στοματική κοιλότητα, όπως για παράδειγμα ξηροστομία, τερηδόνα, μικροβιακή πλάκα, αιμορραγία ούλων και άλλα.

Πολλές φορές θα βρείτε στην αγορά Πακέτα με Προϊόντα Εγκυμοσύνης που είναι πιο οικονομικά και περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε. Αναζητήστε τα!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας