Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-01-11 13:09:52 +0200 “Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46”

“Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46”

“Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46” 470 900
Η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου δήλωσε: «Είμαι περήφανη που έκανα παιδί στα 46. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ».

Η ίδια είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη σε εκπομπή στο κανάλι ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε αν την επηρέασαν τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία στην οποία αποφάσισε με τον σύντροφό της να αποκτήσουν παιδί. Όπως η ίδια υποστήριξε τα σχόλια δεν την ενόχλησαν, καθώς ήταν αλήθεια, πράγματι έκανε παιδί στα 46 της.

 

«Δεν με ένοιαξε καθόλου. Ίσα ίσα που νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή που δεν ήθελαν πριν -εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία- τους αρέσει που ακούν ότι “Στα 46 θα γίνει μητέρα”. Εν πάση περιπτώσει, εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης. Άμα αισθανόμουν κουρασμένη ή γριά θα σου έλεγα πού πας να κάνεις παιδί» είπε αρχικά η ηθοποιός.

 

«Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.

 

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι μια ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό για τους κωμικούς ρόλους που έχει αναλάβει κατά καιρούς σε πολύ επιτυχημένα σίριαλ. 

 

Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξή της εδώ.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας