Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-22 13:21:52 +0200 Ένας γυάλινος χώρος χαλάρωσης και ανάγνωσης στο Πάρκο Ελευθερίας. Δωρεάν δράσεις στο Athens Book Space!

Δωρεάν δράσεις στο Athens Book Space!

Δωρεάν δράσεις στο Athens Book Space! 470 900
Ένας γυάλινος χώρος χαλάρωσης και ανάγνωσης στο Πάρκο Ελευθερίας.

Τώρα που σιγά σιγά οι μέρες μεγαλώνουν, μήπως ήρθε η ώρα για βόλτα στο Πάρκο Ελευθερίας; 

 

Το Athens Book Space, ο σύγχρονος χώρος ανάγνωσης, χαλάρωσης και εκδηλώσεων με επίκεντρο το βιβλίο, μέσα στο Πάρκο Ελευθερίας, διοργανώνει δράσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους, καθώς και ένα δημιουργικό εργαστήριο ανάγνωσης από 16 έως 29 Φεβρουαρίου.

 

Το Πάρκο Ελευθερίας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, αναδεικνύεται σήμερα σε έναν ζωντανό, διαδραστικό, πολιτιστικό κόμβο. Μαζί με το Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων που αποτελεί έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων, και τους πέντε νέους, φιλόξενους, θεματικούς κήπους, το σημείο επανασυστήνεται ως χώρος συνάντησης, γνώσης, μνήμης και πολιτισμού. Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για την επανέκθεση του Μουσείου Ελευθερίου Βενιζέλου και οι μελέτες για τη δημιουργία του Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνα. Στόχος είναι να διαφυλαχτεί και για τις επόμενες γενιές η ιστορική μνήμη της πόλης.

 


Ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες του Athens Book Space, ΕΔΩ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας