Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-20 23:30:09 +0300 Ανάμεσα στα κουβαδάκια και στα παιχνίδια στη θάλασσα, ίσως ήρθε η ώρα και για λίγο χρόνο κοντά στα βιβλία. Λίγος χρόνος μακριά από την μπλε οθόνη του κινητού. Parenting books: Η λίστα με τα βιβλία που θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Parenting books: Η λίστα με τα βιβλία που θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Parenting books: Η λίστα με τα βιβλία που θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 470 900
Ανάμεσα στα κουβαδάκια και στα παιχνίδια στη θάλασσα, ίσως ήρθε η ώρα και για λίγο χρόνο κοντά στα βιβλία. Λίγος χρόνος μακριά από την μπλε οθόνη του κινητού.

 

Καλοκαίρι, παραλία και λίγος περισσότερος ελεύθερος χρόνος για την οικογένεια. Ανάμεσα στα παιχνίδια στη θάλασσα με το παιδί, ίσως ήρθε η ώρα και για λίγο χρόνο κοντά στα βιβλία. Και το σημαντικότερο, λίγος χρόνος μακριά από την μπλε οθόνη του κινητού! 

Εμείς σας προτείνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με βιβλία γονεϊκότητας που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και -σίγουρα- αποτελούν τροφή για σκέψη στο δικό σας, προσωπικό ταξίδι ως γονιός. 

 

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας: 

 

Μεγαλώνει ο Μότσαρτ εξυπνότερα παιδιά;

Andrew Whitehouse

Εκδόσεις: Μεταίχμιο 

Τα κινητά και τα ποδήλατα βλάπτουν το σπέρμα; Αγόρια και Μπάρμπι, κορίτσια και όπλα: τι συμβαίνει; Αν έχετε οργασμό θα κάνετε αγόρι; Είναι τα πρωτότοκα παιδιά πιο έξυπνα;


'Ενα βιβλίο για γονείς που θέλουν να ξεκαθαρίσουν ποιοι είναι οι μύθοι και ποιές οι αλήθειες γύρω από την εγκυμοσύνη και την ανατροφή των παιδιών. 

 

Γεια, μαμά

Polly Dunbar

Εκδόσεις: Μεταίχμιο 

Ένα βιβλίο/ημερολόγιο για όλα τα σκαμπανευάσματα που έχει η μητρότητα, στιγμές χαράς, αγωνίας και γέλιου. 'Εγινε best seller και "viral" ανάμεσα σε μαμάδες για την ειλικρίνια και το χιούμορ του. Μust read της σεζόν!


 

Πως να μιλάτε στα παιδιά σας ώστε να σας ακούν και πως να τα ακούτε ώστε να σας μιλούν

MAZLISH, ELAINE

Εκδόσεις: Πατάκη 

Το βιβλίο αυτό έχει βοηθήσει (κυριολεκτικά) εκατομμύρια γονείς να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία με τα παιδιά τους και μαζί, λιγότερο σκληροί με τον εαυτό τους. Μια επιλογή απόλυτα κατάλληλη εάν επιθυμείς να γίνεις καλύτερος/καλύτερη στην επικοινωνία με το παιδί σου.

Είμαι έγκυος

Gavalda Lluís

Εκδόσεις: Λαγουδέρα

Πατρική νύστα, φίλοι με παιδιά, φίλοι χωρίς παιδιά, αντιφάσεις σε συναισθήματα και πατρικοί ψυχαναγκασμοί όλοι μέσα από το χιούμορ, το όπλο της καθημερινότητας! Το βιβλίο "Είμαι έγκυος", απευθύνεται στους μελλοντικούς μπαμπάδες, στους άρτι αφιχθέντες στο κλαμπ των μπαμπάδων, καθώς και σ' εκείνους που βλέπουν την πατρότητα από απόσταση, θέλοντας να τους κάνει να γελάσουν. 


 

Γιατί οι Δανοί μεγαλώνουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο

Alexander Jessica Joelle , Dissing Sandahl Iben

Εκδόσεις: Διόπτρα 

Τα βλέπουμε στο πλοίο για τα Ελληνικά νησιά και είναι πάντα χαμογελαστά όπως και οι γονείς. Είναι από τις Σκανδιναβικές χώρες και έχουν έρθει στη δική μας, ηλιόλουστη πατρίδα για διακοπές. Μα τι κάνουν οι Δανοί σωστά χωρίς τη βιταμίνη D του μεσογειακού ήλιου;

Ένα βιβλίο για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά ανατροφής "του πιο ευτυχισμένου λαού στον κόσμο."

 

 

 

'Eλπίζουμε να σας βάλαμε ιδέες για βιβλία που οι σελίδες θα γεμίσουν (σίγουρα) άμμο και θαλασσινό αλάτι!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας