Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-21 10:09:56 +0300 Ο Κρατερός Κατσούλης ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τον δύο μηνών γιο του! Μπαμπάς εν δράσει

Μπαμπάς εν δράσει

Μπαμπάς εν δράσει 470 900
Ο Κρατερός Κατσούλης ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τον δύο μηνών γιο του!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι και μπροστά στις κάμερες καθώς τους βλέπουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στην εκπομπή "Στα καλά καθούμενα"

Η κόρη τους Αέλια έχει μεγαλώσει πολύ και αρκετά συχνά συνοδεύει τους γονείς της στη δουλειά και στις άλλες τους δραστηριότητες.

 

Πριν δύο μήνες ήρθε στον κόσμο το τέταρτο μέλος της οικογένειας, ο μικρός Γιαννάκης! Η Κατερίνα Καραβάτου τους πρώτους μήνες έμεινε στο σπίτι απολαμβάνοντας τις πρώτες ημέρες με το μωρό της, εδώ και δύο εβδομάδες όμως έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

 

Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την "επίθεση" αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού. Κι επειδη είδα στα μυνήματα πόσες μέλλουσες μανούλες επικοινωνήσατε μαζί μου, σας έχω νέα που έμαθα στο #Iaso. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, γιορτάζει τη ζωή και τη μητέρα, προσφέροντας 5 δωρεάν τοκετούς! Μπορείτε να μπείτε στο www.facebook.com/omilosiaso για να δείτε πως!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

 

Στο δρόμο για το στούντιο !!! Τα λέμε σε λίγο στα @sta_kalakathoumena στο @epsilon_tv !!!!!! Καλημέρα!!!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Και επειδή ακριβώς η φροντίδα του μωρού είναι υπόθεση τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά, ο Κρατερός Κατσούλης αναλαμβάνει δράση! Χθες το απόγευμα ο νέος μπαμπάς φωτογραφήθηκε με το γιο του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους! "Προσπάθειες επαναφοράς κάποιας ηρεμίας και ελάχιστης δροσιάς λιγο πριν τις ελπιδοφόρες διακοπές!".

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας