Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-27 11:07:14 +0300 Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με φόντο τον ήλιο και τη θάλασσα για την οικογένεια Μαραντίνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους γιους τους στην Πάρο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους γιους τους στην Πάρο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους γιους τους στην Πάρο! 470 900
Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με φόντο τον ήλιο και τη θάλασσα για την οικογένεια Μαραντίνη.

Λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε τον Άυγουστο, οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αρχίσει για πολλούς. Τα ελληνικά νησιά για μία ακόμα χρονιά έχουν την τιμητική τους είτε για μία ολιγοήμερη απόδραση είτε για διακοπές διαρκείας!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα και απολαμβάνουν λίγες μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με τους γιους τους στην Πάρο. Η μαμά Σίσσυ απαθανατίζει τις όμορφες στιγμές και τις μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην παρέα του ζευγαριού είναι και δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος που έχει βαφτίσει τον Φίλιππο Ραφαήλ και είναι πολύ καλός φίλος με τη Σίσσυ Χρηστίδου. 

 

#AboutLastNight #Snapchat #PavlosBirthday

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

 

Χθες το απόγευμα η διάσημη μαμά, ανέβασε μία φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της. Οι δύο γιοι της και ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην άμμο με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. 

 

My heart 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

 

Εσείς έχετε βρει που θα πάτε διακοπές;

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό του ekdromi.gr και κερδίστε ένα  αξέχαστο τριήμερο για δύο άτομα! Δείτε περισσότερα εδώ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας