Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-23 17:15:25 +0200 Το πρώτο φως της ζωής είδε ο γιος του αδικοχαμένου υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά! Ο κύκλος της ζωής!

Ο κύκλος της ζωής!

Ο κύκλος της ζωής! 470 900
Το πρώτο φως της ζωής είδε ο γιος του αδικοχαμένου υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά

H σύζυγος του Κωνσταντίνου Πανανά έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους.  Σύμφωνα με την κλινική Ρέα "Σήμερα 23/02 στις 12:05 γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ το νεότερο τέκνο του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού.

 Η σύζυγός του, Μαριάννα Ζαφείρη και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Ο θεράπων ιατρός και μέλος του Δ.Σ. της Κλινικής ΡΕΑ, κος Κακαλέτρης Δημήτριος δήλωσε: «Έχοντας βιώσει μια εθνική τραγωδία μόλις προ ολίγων ημερών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Κλινική μας έχει την κοινωνική και ηθική υποχρέωση να στηρίξει την οικογένεια του Κωνσταντίου Πανανά όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κλινική ΡΕΑ, αλλά και εφ’ όρου ζωής.  Ήταν μια απόφαση που λάβαμε χωρίς δεύτερη σκέψη»."

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος Πανανάς, είχε αλλάξει την ημερομηνία του ταξιδιού του για να είναι δίπλα στην γυναίκα του αυτές τις μέρες που θα γεννούσε. Για το λόγο αυτό έκανε και αυτή την πτήση της 11 Φλεβάρη, που έμελλε να είναι και η τελευταία. 

Η μοιραία πτήση
Το ελικόπτερο AB-212 του Πολεμικού Ναυτικού, είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16, για την εκτέλεση τακτικού παίγνιου, όταν στις 2:45 τα ξημερώματα χάθηκε η επαφή με τα ραντάρ. Στο ελικόπτερο επέβαιναν δυο υποπλοίαρχοι, ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης, ο συγκυβερνήτης Κων/νος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος  Ευαγγέλου. Στις 7:01 το πρωί εντοπίσθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου. (πηγή: greek-inews.gr)

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας