Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-30 15:23:10 +0200 Η αγαπημένη εταιρία μικρών και μεγάλων, PLAYMOBIL, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παιχνιδιού και διασκέδασης και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή επέτειο με μια εκδήλωση-έκπληξη που πραγματοποιήθηκε παράλληλα, σε 8 μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο. 40 χρόνια PLAYMOBIL

40 χρόνια PLAYMOBIL

40 χρόνια PLAYMOBIL 470 900
Η αγαπημένη εταιρία μικρών και μεγάλων, PLAYMOBIL, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παιχνιδιού και διασκέδασης και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή επέτειο με μια εκδήλωση-έκπληξη που πραγματοποιήθηκε παράλληλα, σε 8 μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον...

Με motto της ενέργειας το #ShareTheSmile, 40.000 ρετρό συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL,  'παρέλασαν' σε κεντρικά σημεία στην Αθήνα, το Βερολίνο, τη Βαρσοβία, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μεξικό, μοιράζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις των PLAYMOBIL, που συνάντησαν το μεγαλύτερο πλήθος φιγούρων που έχουν παρουσιαστεί ποτέ!

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της Μαρίνας Φλοίσβου αντίκρισαν έκπληκτοι τα 5.000 αγαπημένα PLAYMOBIL που τους περίμεναν στην  πιο όμορφη και πολυσύχναστη μαρίνα της πόλης! Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί εντυπωσιάστηκαν από το μοναδικό θέαμα κι έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τον κόσμο των PLAYMOBIL μέσα από ένα πρωτότυπο video clip που έβρισκαν στο QR Code της κάθε φιγούρας, αλλά και να τις πάρουν μαζί τους φεύγοντας, ως αναμνηστικό!
 
Οι διάσημες φιγούρες PLAYMOBIL από το 1974 προσφέρουν χαρά σε εκατομμύρια παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης και ένας  θαρραλέος ινδιάνος έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στα παιδικά δωμάτια και από τότε συνεχίζουν να χαρίζουν στιγμές παιχνιδιού και ατελείωτες ώρες φαντασίας και διασκέδασης, με ακόμα περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από τα αγαπημένα θέματα των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες: playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας