Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 17:59:10 +0200 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki των Goody’s. Αγάπη χωρίς όρια με το ArGOODaki

Αγάπη χωρίς όρια με το ArGOODaki

Αγάπη χωρίς όρια με το ArGOODaki 470 900
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος  το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki των Goody’s.

Στηρίζοντας τα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος,  κάλυψε βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολείων τους.

Το ArGOODaki των Goody’s, ο πιο καταξιωμένος, αναγνωρισμένος και μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς για παιδιά στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τη φετινή εκστρατεία αγάπης στα ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος, με την καθοριστική βοήθεια δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών των Goody’s οι οποίοι και φέτος επέλεξαν τα γεύματα ArGOODaki.

Έχοντας στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, στα 13 χρόνια έμπρακτης προσφοράς του προγράμματος, αυτή τη χρονιά το ArGOODaki αγκάλιασε τα  ακριτικά νησιά Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος. Στόχος της φετινής εκστρατείας αγάπης ήταν η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κάλυψη βασικών και εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν στα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Η ομάδα των Goody’s, παρέα με το αγαπημένο ArGOODaki, επισκέφθηκε τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια-Λύκεια των Ψαρών και Άγιου Ευστράτιου για να παραδώσει στα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό τα αγαθά που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική καθημερινότητά τους: ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα εκπαιδευτικά υλικά.

Το ArGOODaki σε νούμερα:
Από το 2002 το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki έχει βοηθήσει έμπρακτα πάνω από 15.000 παιδιά και έμμεσα τις οικογένειές τους, έχει υλοποιήσει 14 διαφορετικά έργα σε κάθε γωνιά της χώρας, έχει διαθέσει περίπου 4.000.000ευρώ σε δράσεις και έργα του, ενώ 6.000.000 είδη ArGOODaki υπάρχουν στα ελληνικά σπίτια.

Με το ArGOODaki, η αγάπη δεν έχει όρια!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας