Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:58:11 +0200 Τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνουν & παίζουν και όλο το Νοέμβριο στα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall! Happy Family Weekends

Happy Family Weekends

Happy Family Weekends 470 900
Τα παιδιά διασκεδάζουν, μαθαίνουν & παίζουν και όλο το Νοέμβριο στα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall!
Όλο το Νοέμβριο τα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall συνεχίζουν να προσφέρουν διασκέδαση, εκμάθηση και πολύ παιχνίδι στα παιδιά – αλλά και στους γονείς – μέσα από αγαπημένες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, face painting και «παιχνίδια της βροχής».

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, τα παιδιά καλούνται να δημιουργήσουν  πρωτότυπες κατασκευές με θέμα το Φθινόπωρο όπως ομπρελίτσες από πιατάκια και φωλίτσες για τα πουλιά, σελιδοδείκτες μανιτάρια και φθινοπωρινές κορνίζες ενώ το αργαστήρι του αργαλειού θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για… χειροποίητες εκπλήξεις!  

Επιπλέον, δεν θα λείψουν το αγαπημένο face painting για ευφάνταστες μεταμορφώσεις, η ζωγραφική με θέματα εμπνευσμένα από την φθινοπωρινή εποχή και φυσικά τα «παιχνίδια της βροχής» που υπόσχονται να γεμίσουν το εμπορικό κέντρο με το γέλιο και την χαρούμενη διάθεση των μικρών επισκεπτών.

Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το Νοέμβριο* από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall και υπόσχονται να τους χαρίσουν γνώση μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες! Ο Νοέμβριος είναι ένας ακόμα μήνας διασκέδασης, γνώσης και χαράς και σας περιμένουμε να τον ζήσουμε μαζί!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας