Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-09-06 17:56:05 +0300 Μεξικό: Συνετρίβη αεροπλάνο σε gender reveal party

Μεξικό: Συνετρίβη αεροπλάνο σε gender reveal party

Μεξικό: Συνετρίβη αεροπλάνο σε gender reveal party 470 900
Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μεξικό, όταν αεροπλάνο που πρόκειται να αποκαλύψει το φύλο του μωρού, συνετρίβη και ο πιλότος σκοτώθηκε.

 

Ένα ζευγάρι που είχε διοργανώσει gender reveal party για την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού τους καθώς και οι καλεσμένοι τους βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό γεγονός. 

Αφού πέρασε πάνω από τους καλεσμένους για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού, διπλώσε το αριστερό φτερό του αεροπλάνου, έχασε το σημείο πορείας του και συνετρίβει στο έδαφος, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που γινόταν το πάρτι. 

 

Οι περισσότεροι καλεσμένοι δεν κατάλαβαν τι έγινε. 

 

 

Σύμφωνα με την New York Post, ένας από τους καλεσμένους συνειδητοποίησε τι έγινε και κάλεσε τις Αρχές να βοηθήσουν τον πιλότο του αεροσκάφους, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Línea Directa Portal, ο 32χρονος Λουίς Άνχελ σκοτώθηκε στη συντριβή.

 

Φαίνεται πως το αεροπλάνο χρειάστηκε να πετάξει σε πολύ χαμηλό υψόμετρο για να αφήσει ροζ υγρό/καπνό (που θα σήμαινε πως η οικογένεια περιμένει κορίτσι). Ο απότομος ελιγμός που ακολούθησε για να ανέβει γρήγορα το αεροπλάνο προκάλεσε και το μοιραίο ατύχημα. 

 

Το βίντεο προκάλεσε έντονο διάλογο για τις ακρότητες στις οποίες προβαίνουν τα ζευγάρια για να μάθουν το φύλο του μωρού τους. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογο ατύχημα συμβαίνει. Πριν από δύο χρόνια είχαν σκοτωθεί δύο άτομα από συντριβή αεροσκάφους στη θάλασσα της Κανκούν πάλι σε gender reveal party.source: NewYorkPost

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας