Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-09 11:55:08 +0200 Είναι μόλις έξι μηνών και είναι η πιο μικρή και η πιο γλυκιά γοργόνα που έχουμε δει! Γοργόνα στη στεριά

Γοργόνα στη στεριά

Γοργόνα στη στεριά 470 900
Είναι μόλις έξι μηνών και είναι η πιο μικρή και η πιο γλυκιά γοργόνα που έχουμε δει!

Όταν ήμασταν μικρές, από τις αγαπημένες μας ηρωίδες της Disney, ήταν η Άριελ και πολλές φορές ευχόμασταν να είχαμε και εμείς μία μακριά ουρά και να ανακαλύπταμε τις ομορφιές του βυθού. Για την Le Pham Kha Di όμως, δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα! Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της γλυκιάς μπέμπας είδαν τη νέα ταινία που προβάλεται στην Κίνα "The Mermaid", όπου ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ερωτεύεται μία γοργόνα. 

Το νεαρό ζευγάρι λάτρεψε την ιστορία αγάπης του κοινού θνητού και της γοργόνας και αποφάσισαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ντύσουν γοργόνα το κοριτσάκι τους! Η μικρή Le Pham ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με το πλεκτό ροζ μπικίνι της και την πλεκτή τιρκουάζ ουρά της και οι φωτογραφίες της μέσα σε λίγες ημέρες, ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο!

Η μικρή γοργόνα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και ακόμα και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, σχολίασαν το πόσο αξιολάτρευτη είναι. Και όχι άδικως!

Πηγη: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας