Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-09 12:23:44 +0300 Εβδομάδες με μπλε ουρανό και θερμοκρασίες που φτάνουν τους 28 βαθμούς, λίγο πριν το Πάσχα! Ένα μικρό καλοκαίρι στην καρδιά της άνοιξης. 5 παραλίες κοντά στην Αθήνα ιδανικές για παιδιά

5 παραλίες κοντά στην Αθήνα ιδανικές για παιδιά

5 παραλίες κοντά στην Αθήνα ιδανικές για παιδιά 470 900
Εβδομάδες με μπλε ουρανό και θερμοκρασίες που φτάνουν τους 28 βαθμούς, λίγο πριν το Πάσχα! Ένα μικρό καλοκαίρι στην καρδιά της άνοιξης.

Με τον καιρό να θυμίζει πρώτους μήνες του καλοκαιριού, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες. Ποιες όμως είναι οι ιδανικές παραλίες για παιδιά στην Αττική; Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αττική, υπάρχουν παραλίες για βουτιές, παιχνίδια στην αμμουδιά και κολύμπι στα ρηχά!


 

Σχοινιάς

 

Πρόκειται για μια παραλία με έκταση 5 χιλιομέτρων που αγαπούν ιδιαίτερα οι οικογένειες. Σε κάποια σημεία είναι οργανωμένη και υπάρχουν υποδομές όπως WC, αναψυκτήρια και ομπρέλες. Στα σημεία της οργανωμένης παραλία συνήθως υπάρχουν και ναυαγοσώστες. 

 

Πόρτο Ράφτη

 

Έξω από την Αθήνα, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων υπάρχει η παραλία Αυλάκι. Είναι μια αμμώδης παραλία ιδανική για μικρά παιδιά και οικογένειες. Εκεί θα βρείτε και την δημοτική πλαζ, όπου προσφέρει ξαπλώστρες, ντους και αποδυτήρια. 


 

Ψάθα

 

Μια μοναδική παραλία, μόλις μία ώρα από την Αθήνα σε ταξιδεύει σε ένα μαγικό τοπίο. Γαλάζια νερά και γύρω από την παραλία πράσινο πευκοδάσος. Η Ψάθα βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο και είναι μια από τις πιο πολυαγαπημένες παραλίες .

 

Βουλιαγμένη 

 

Η αγαπημένη παραλιακή περιοχή των Αθηναίων, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Αμμουδιά και μικροί κολπίσκοι κοντά σε καταστήματα και μαγαζιά. Μήπως να πάτε μια βόλτα; 


 

Κερατέα

 

H Κακιά Θάλασσα είναι μία από τις πιο ωραίες παραλίες στην Αττική. Μία πλευρά της είναι οργανωμένη, ενώ η άλλη ανοργάνωτη. Έχει βοτσαλάκι και άμμο και είναι ιδανική για παιχνίδι όλη μέρα. Λίγο έξω από την Αθήνα, η Κερατέα είναι μια  μοναδική επιλογή για εκδρομή στη φύση και μακροβούτια! 

 

Τέλος μην ξεχνάτε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας στην παραλία και την προστασία από τον ήλιο


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας