Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-20 13:35:41 +0300 Εκτός από τις αντηλιακές κρέμες που ήδη οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά, με ποιους άλλους φυσικούς τρόπους θα μπορούσαμε να προστατέψουμε τους μικρούς μας ήρωες; Φυσικοί τρόποι για να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον ήλιο

Φυσικοί τρόποι για να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον ήλιο

Φυσικοί τρόποι για να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον ήλιο 470 900
Εκτός από τις αντηλιακές κρέμες που ήδη οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά, με ποιους άλλους φυσικούς τρόπους θα μπορούσαμε να προστατέψουμε τους μικρούς μας ήρωες;

 

Το καλοκαίρι σιγά σιγά καταυθάνει και ήδη πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να περάσουν τις ελεύθερες ώρες τους στην ακρογιαλιά. Η οικογένεια με τα μικρά παιδάκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτές τις εξορμήσεις, καθώς τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια με την άμμο και το νερό. 

 

Η έκθεση στον ήλιο φαίνεται και πάλι να μπαίνει στο προσκήνιο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το ευαίσθητο δέρμα των μικρών παιδιών. 

 

Εκτός από τις αντηλιακές κρέμες που ήδη οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά, με ποιους άλλους φυσικούς τρόπους θα μπορούσαμε να προστατέψουμε τους μικρούς μας ήρωες; 

 

Δείτε παρακάτω!

 

  • Η Σκιά 

Επιλέγετε στην παραλία ένα σκιερό μέρος ή μία θέση κάτω από το δέντρο. Μπορεί και η αντηλιά να επιδρά στο δέρμα μας αλλά δεν συγκρίνεται με την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Επίσης υπάρχουν πολλές ομπρέλες που είναι ελαφριές και εύκολες στην μετακίνηση. 

  • Το καπέλο 

Το καπέλο πρέπει να γίνει ο σύμμαχος όχι μόνο των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Επιλέγετε μεγάλα καπέλα ώστε να καλύπτει όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη επιφάνεια από το πρόσωπο του παιδιού. Επίσης προτιμήστε καπέλα με κορδόνι στο πίσω μέρος του λαιμού, ώστε να μην υπάρχει φόβος να το πάρει ο αέρας. 

  • Αντηλιακά μαγιό 

Τα αντηλιακά μαγιό είναι μία μόδα που ήρθε για να μείνει. Είναι εξαιρετική επιλογή για όλα τα παιδάκια που θέλουν να κάθονται ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με παιδικά ήδη αλλά και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. 

  • Σκίαστρα για παράθυρα αυτοκινήτου 

Ακούγεται σαν κάποιο ανέκδοτο αλλά και όμως, τα εγκαύματα που συμβαίνουν στο αυτοκίνητο μπορούν να βλάψουν σημαντικά το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Τα περισσότερα σκίαστρα για αυτοκίνητα είναι συμβατά με όλες τις αντίστοιχες εταιρείες. 

  • Ελαφρά ρούχα 

Ανοιχτόχρωμα ρούχα όπως αυτά που φοράνε στις χώρες με τα πολύ ζεστά κλίματα είναι ιδανικά. Επιλέξτε ρούχα βαμβακερά ή λινά ώστε να αναπνέει το δέρμα του παιδιού, όταν αυτό ιδρώνει από το παιχνίδι. 

 

Το δέρμα των παιδιών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και τα παιδιά πάνω στο παιχνίδι μπορούν πολύ πιο εύκολα να “ξεχαστούν” παίζοντας με τις ώρες κάτω από τον ήλιο χωρίς να την απαραίτητη προστασία.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας