Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-12-21 17:59:14 +0200 Τα Χριστούγεννα πριν και μετά το παιδί!

Τα Χριστούγεννα πριν και μετά το παιδί!

Τα Χριστούγεννα πριν και μετά το παιδί! 470 900
Σήμερα το μόνο που μας νοιάζει είναι να βρούμε εύκολες συνταγές, που να αρέσουν στα παιδιά μας και στα παιδιά των φίλων μας, ώστε να τα διακοσμήσουν τα ίδια με τα αγαπημένα τους χρώματα και ζαχαρώτα.

Όλοι λένε πόσο διαφορετική είναι η ζωή τους από τη μέρα που καλωσόρισαν στον κόσμο τους μικρούς τους ήρωες. Όμως ορισμένοι γονείς το πήγαν ένα βήμα παραπέρα φτιάχνοντας μία λίστα με όλα όσα είναι διαφορετικά χωρίς ή με παιδιά την περίοδο των χειμωνιάτικων διακοπών. 

 

Διακόσμηση του δέντρου 

 

Πριν ήταν ένα πολυτελές δέντρο, με τα καλύτερα στολίδια και με τρομερές λεπτομέρειες. 

Σήμερα είναι ένα δέντρο στολισμένο κυρίως με χειροποίητα χαριτωμένα στολίδια και ζωγραφιές που έφτιαξαν τα παιδιά με τα χεράκια τους. Α και είναι στολισμένο από τη μέση και πάνω, γιατί τίποτα που να φτάνουν τα παιδιά, δεν επιβίωσε. 


 

Γιορτινά Ψώνια 

 

Πριν με τον/την σύντροφό σου θα διαλέγατε μία μέρα για να επισκεφθείτε μία όμορφη αγορά και θα το συνδυάζαμε με ποτό, φαγητό ή θέατρο. Θα διαλέγαμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας και θα είχαμε και μία γιορτινή στιγμή για εμάς.

Σήμερα υπάρχει μόνο μία σκέψη και αυτή είναι το online shopping. 

 

Ψήσιμο μπισκότων 

 

Πριν θα ψάχναμε την πιο νόστιμη και βραβευμένη συνταγή για τις χριστουγεννιάτικές μας λιχουδιές.

Σήμερα το μόνο που μας νοιάζει είναι να βρούμε εύκολες συνταγές, που να αρέσουν στα παιδιά μας και στα παιδιά των φίλων μας, ώστε να τα διακοσμήσουν τα ίδια με τα αγαπημένα τους χρώματα και ζαχαρώτα. 

 


 

Περιτύλιγμα δώρων 

 

Πριν ένα από τα αγαπημένα σπορ των ενηλίκων. Όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες και κουκλάκια γιορτινά να κρέμονται από τις συσκευασίες. Μετά καθόμασταν με τις ώρες και θαυμάζαμε ό,τι δημιουργήσαμε.

 

Σήμερα μέσα σε έναν πανικό προσπαθούμε να πακετάρουμε τα δώρα στο χρόνο που μας απομένει από τη στιγμή που θα αποκοιμηθούν, μέχρι την ώρα που θα ανοίξουν τα μάτια τους μέσα στο βράδυ, ψάχνοντας για ένα σνακ ή για λίγο νερό. Αν τα καταφέρουμε μέχρι εκεί, περνάμε στο επόμενο στάδιο που λέγεται “κρυψώνα δώρων”.

 

Και η λίστα όλο και μεγαλώνει. Όλα είναι πια διαφορετικά. Όμως αυτό που παραμένει ίδιο είναι η διάθεση να ξεκουραστούμε και να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τόσο πριν, όσο και με τα παιδιά μας. 

 

source: Parents - Pregnancy, Birth, Babies, Parenting 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας