Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-24 11:09:02 +0200 Οι Super 4 της Playmobil στο μαγικό χριστουγεννιάτικο Kidom! Οι Super 4 στο Kidom!

Οι Super 4 στο Kidom!

Οι Super 4 στο Kidom! 470 900
Οι Super 4 της Playmobil 
στο μαγικό χριστουγεννιάτικο Kidom!

Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με super ήρωες, απίθανα δώρα, πολλές γιορτινές δράσεις και ατελείωτο παιχνίδι!

Για όλη τη διάρκεια των γιορτών οι Super 4 της Playmobil θα βρίσκονται καθημερινά και αποκλειστικά στο Kidom για να συστηθούν στους μικρούς τους φίλους και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να κληρώσουν απίθανα δώρα Playmobil. Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA και η νεράιδα Χαρά αποτελούν μία δυνατή ομάδα, που ξεπερνάει με θάρρος, εξυπνάδα και χιούμορ όλα τα εμπόδια. Τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς κόσμους γίνονται μία παρέα και μας μαθαίνουν πως ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Χιλιάδες χρωματιστά χριστουγεννιάτικα φωτάκια κάνουν το Kidom ακόμα πιο παραμυθένιο ενώ τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν ο πανύψηλος ξυλοπόδαρος που εντυπωσιάζει τα παιδιά και τα σκανταλιάρικα ξωτικά που κάνουν face painting με γιορτινά σχέδια. Ο Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που φέτος είναι ένα πανύψηλο αληθινό έλατο, για να του ζητήσουν τα δώρα τους και να ακούσει τις ευχές τους. 

Τα παιδιά απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά – πολλά ακόμα μεγάλα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass και της Allou! Fun Card ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Kidom με τους Super 4 της Playmobil!

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα για τις εμφανίσεις των ηρώων θα το βρείτε στο www.allou.gr
  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Εορταστικό ωράριο λειτουργίας: 19 Δεκεμβρίου 2015 – 7 Ιανουαρίου 2016, 10:00 – 24:00, 31.12. 2015, 10:00 -22:00

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας