Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-11 11:40:02 +0200 Πρωτότυπες Δραστηριότητες από το αγαπημένο εμπορικό athensheart mall Χριστούγεννα στο athensheart mall

Χριστούγεννα στο athensheart mall

Χριστούγεννα στο athensheart mall 470 900
Πρωτότυπες Δραστηριότητες από το αγαπημένο εμπορικό athensheart mall
Η αντίστροφη μέτρηση για  την  πιο μαγική & αγαπημένη γιορτή των παιδιών … πλησιάζει και το athensheart mall κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς του επισκέπτες!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που τα παιδιά αναμένουν με ανυπομονησία για να παίξουν,  να διασκεδάσουν και να  λάβουν δώρα από τον αγαπημένο τους Αι Βασίλη.

Έτσι, επειδή το athensheart  mall γνωρίζει καλά τις επιθυμίες των μικρών του φίλων, ετοιμάζει  και φέτος να τους αφήσει αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, με ξεχωριστές και πρωτότυπες δραστηριότητες.

Mιας και τα παιχνίδια είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών στις 22 Νοεμβρίου 10:00 – 14:00 το athensheart mall σε συνεργασία με το κατάστημα παιχνιδιών ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ διοργανώνει  ΠΑΙΧΝΙΔΟ-ΠΑΡΤΥ στο 1ο επίπεδο. Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το γράμμα του Αι Βασίλη και θα ακολουθήσουν 4 ώρες ατελείωτου, ξέφρενου παιχνιδιού οπού οι μικροί μας επισκέπτες με οδηγό τη φαντασία τους, θα βρεθούν στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και θα παίξουν με τα Hot wheels, τη Barbie, τα Play-Doh και οι μικρές κυρίες θα βάψουν τα νύχια τους με τη Very – Bella. Ειδικά για αυτή τη μέρα όλα τα παιχνίδια στο  ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ έχουν έκπτωση 10%.

Το παιχνίδι κορυφώνεται από τις 13 έως τις 31 Δεκεμβρίου όπου μια σπονδυλωτή ιστορία σε παραμυθένια ατμόσφαιρα  ξεκινάει από το επίπεδο 0 και καταλήγει στο 3ο επίπεδο. Σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα, στο athensheart mall όλοι φέτος αναζητούν τα ΄΄μαγικά φλουριά των Χριστουγέννων΄΄. Πρωταγωνιστής φέτος είναι ένας απεγνωσμένος χοντρούλης καλικάτζαρος που τόσα χρόνια έχει φάει χιλιάδες βασιλόπιτες αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει το μαγικό φλουρί για να γίνει βοηθός του Αι Βασίλη. Έτσι, ο γλυκός καλικάτζαρος ζητάει τη βοήθεια των παιδιών που μέσα διάφορες αστείες δοκιμασίες, θα περιπλανηθούν στο μαγεμένο δάσος και στην παραμυθένια πολιτεία των νάνων, θα βοηθήσουν να βρεθούν τα κομμάτια από το φλουρί, ώστε επιτέλους να αποκτήσει ο καλικάτζαρος τον τίτλο του βοηθού, που τόσο λαχταρά.  Πολλά δώρα και εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε όλους τους ορόφους.

Η  γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίζεται  στο υπερσύγχρονο παγοδρόμιο 1.000 τετραγωνικών μέτρων του athensheart mall αλλά και στο 3ο επίπεδο, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο κλειστό παιδότοπο της Αθήνας, πίστα  rollers, τρενάκι και  καρουζέλ.

Γιατί χαρούμενα Χριστούγεννα σημαίνει athensheart Mall!

Εορταστικό Ωράριο
Δευτέρα- Παρασκευή 17:00-21:00,
Σάββατο- Κυριακή 11:00-19:00
Κυριακή 14 & 21 Δεκεμβρίου 11:00-20:00

Παραμονή Χριστουγέννων &  Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00

https://www.facebook.com/athens.heart

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας