Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-30 11:39:06 +0300 Το χάρτινο κουτί που περιέχει προϊόντα για το νεογέννητο, γίνεται η πρώτη του κούνια! Τα κουτιά που σώζουν ζωές

Τα κουτιά που σώζουν ζωές

Τα κουτιά που σώζουν ζωές 470 900
Το χάρτινο κουτί που περιέχει προϊόντα για το νεογέννητο, γίνεται η πρώτη του κούνια!

Ο αιφνίδιος θάνατος στα βρέφη είναι ένα φαινόμενο που έχει απασχολήσει πολύ τους επιστήμονες. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα, ωστόσο η λύση φαίνεται να σχετίζεται με τον ύπνο του μωρού. 

Η Φινλανδία είναι μία από τις χωρες που έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτινο κουτί που έχει αντικαταστήσει την κούνια του μωρού τους πρώτους οχτώ μήνες. Τα κουτιά αυτά πρωτοχρησιμοποιήθηκαν στις αρχές της δεκατίας του 1930. Από τότε μέχρι και σήμερα τα ποσοστά αιφνίδιου βρεφικού θανάτου έχουν μειωθεί σημαντικά. 

Τα κουτιά αυτά δίνονται στις νέες μητέρες και περιέχουν μέσα όλα τα απαραίτητα για τον ύπνο του μωρού. Οι μαμάδες μπορούν να διαλέξουν τι θα περιέχει μέσα το κουτί, από τα πρώτα ρούχα του μωρού, μέχρι βρεφικά προϊόντα για το μπάνιο και πάνες. 

Από τον Ιούνιο του 2016, τα κουτιά κυκλοφόρησαν και στην Αγγλία με αφορμή τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Τα χάρτινα κουτιά με τα διαφόρων ειδών βρεφικά προϊόντα, καλύπτουν όλα τα γούστα και ήδη έχουν μεγάλη απήχηση στους νέους γονεις. 

Η ιδέα του χάρτινου κουτιού διαδίδεται και υιοθετείται σε όλο και περισσότερες χώρες και τα προϊόντα που δίνονται στη νέα μαμά για το μωρό της, αποδεινύονται σωτήρια το πρώτο διάστημα.

Αποκτήστε και εσείς το πακέτο για τη μέλλουσα μαμά με δωρεάν προϊόντα για εσάς και το μωρό σας. Κάντε την παραγγελία σας εδώ.  

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας