Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-28 11:30:54 +0300 Μια από τις κυριότερες ανάγκες που έχει το βρεφικό δέρμα είναι η ενυδάτωσή του. Ενυδάτωση τώρα

Ενυδάτωση τώρα

Ενυδάτωση τώρα 470 900
Μια από τις κυριότερες ανάγκες που έχει το βρεφικό δέρμα είναι η ενυδάτωσή του.

H καθημερινότητα ενός μωρού, το συχνό μπάνιο, ο συχνός καθαρισμός λόγω των κενώσεων οδηγεί στην αφυδάτωση και στην ξηροδερμία του βρεφικού δέρματος.

Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να παραλείπουμε ποτέ την ενυδάτωση του. Επιλέγουμε το ενυδατικό προϊόν που θα σφραγίσει την υγρασία στο δέρμα του καθώς παράλληλα θα του προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεται. Υπάρχουν πολλά προιόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας. Πάντοτε όμως,  επιλέγουμε το ενυδατικό προϊόν που θα αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία του δέρματος, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει διαταραχές στη λιπαρότητά του. Η ισορροπία, όταν πρόκειται για το βρεφικό δερματάκι, είναι κάτι που πρέπει να εξασφαλίζουμε.

Μια βόλτα στην αγορά και βρήκαμε για εσάς το προϊόν που θα χαρίσει στο βρεφικό τους δέρμα την ενυδάτωση που χρειάζεται. Εσείς απλώς διαλέξτε την υφή ... 

1. Ενυδατικό λάδι σώματος

JOHNSONS                      PHARMASEPT                  FREZYDERM 

JOHNSONS Baby Oil

 

2. Eνυδατική κρέμα και ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος

FISSAN BABY                         AVENE                            FREZYDERM

Φυσικά δεν παραλείπουμε την ενυδάτωση του δέρματός μας και εμείς! Πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι. 

Δείτε εδώ την πλούσια συλλογή και αποκτήστε τώρα το δικό σας γαλάκτωμα μέχρι 10 ευρώ. Γιατί και η μαμά ... προσέχει για την ενυδάτωσή της! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας