Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-12-28 10:48:01 +0200 Τα NESQUIK® υποστηρίζουν την τηλεκπαίδευση. Τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé στέκονται δίπλα στα παιδιά και στην τηλεκπαίδευση!

Τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé στέκονται δίπλα στα παιδιά και στην τηλεκπαίδευση!

Τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé στέκονται δίπλα στα παιδιά και στην τηλεκπαίδευση! 470 900
Τα παιδικά NESQUIK® της Nestlé, προχωρούν στη δωρεά 40 laptops για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών μαθητών που φιλοξενούνται στους Εθελοντικούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Τα αγαπημένα δημητριακά των παιδιών, τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé για μία ακόμα φορά, υποστηρίζουν με το έργο τους, τους μικρούς μας ήρωες. Εκπαίδευση σημαίνει νέα ερεθίσματα, γνώση και επικοινωνία. Με την ύπαρξη της πανδημίας και τα σχολεία να παραμένουν κλειστά, τα παιδιά χρειάζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την τηλεκπαίδευση και μία οικογένεια μπορεί να χρειάζεται ένα υπολογιστή ανά μέλος, αν τόσο οι γονείς, όσο τα παιδιά δουλεύουν εξ αποστάσεως. 

Τα παιδικά NESQUIK® της Nestlé, που εδώ και πολλά χρόνια, έχουν σαν βασικό τους στόχο να είναι οι σύμμαχοι των παιδιών, προχωρούν στη δωρεά 40 laptops για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών μαθητών που φιλοξενούνται στους Εθελοντικούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς «Η Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Συγχαρητήρια για την όμορφη πρωτοβουλία! 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας