Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-04 15:35:02 +0300 Το Θέατρο του Νέου Κόσμου για 15η χρονιά συνεχίζει τη δράση του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά. «Στη χώρα του βασιλιά των κλόουν»

«Στη χώρα του βασιλιά των κλόουν»

«Στη χώρα του βασιλιά των κλόουν» 470 900
Μια παράσταση που από συνειδητή επιλογή αποδίδεται κυρίως… χωρίς γλώσσα!

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου για 15η χρονιά συνεχίζει τη δράση του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά, δηλαδή της κινητής του μονάδας θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα ή ανήκουν σε άλλες ευαίσθητες ομάδες. Φέτος παρουσιάζουμε το έργο "Στη χώρα του Βασιλιά των Κλόουν", σε μια παράσταση... χωρίς γλώσσα!

«Στη χώρα του βασιλιά των κλόουν» είναι μια παράσταση που από συνειδητή επιλογή αποδίδεται κυρίως… χωρίς γλώσσα!

Τα πρόσωπα του έργου μιλούν μια επινοημένη, «ακαταλαβίστικη» γλώσσα, που ακριβώς γι’ αυτό θα γίνεται εύκολα αντιληπτή από όλα τα παιδιά, είτε μιλούν ελληνικά είτε όχι.

Η Λούνα και ο Σαμάν φτάνουν στην χώρα του βασιλιά των Κλόουν. Έρχονται από πολύ μακριά και ονειρεύονται να ζήσουν σ' αυτόν τον θαυμαστό τόπο και να γίνουν κι αυτοί δύο μικροί κλόουν. Όμως, ο βασιλιάς της χώρας, Φαμπ, τους υποδέχεται με καχυποψία και αυστηρότητα. Οι διαφορετικές γλώσσες που μιλάνε, ο φόβος του ξένου, του άγνωστου και του αλλιώτικου θα δημιουργήσουν ανάμεσα στους τρεις ήρωες κωμικές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, αλλά σιγά σιγά θα βρεθεί ο τρόπος να επικοινωνήσουν και να ενωθούν μέσα από το γέλιο και το παιχνίδι.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και καθημερινά σε νοσοκομεία, ιδρύματα, σχολεία και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης

Θέατρο του Νέου Κόσμου(Κεντρική Σκηνή)
Αντισθένους 7 & Θαρύπου,Νέος Κόσμος
Τηλ : 2109212900
Παραστάσεις : Από : 9/10 Έως : 9/4
Πληροφορίες : Πρωί.: Κυρ. 12 μ. 
Τιμη : € 5 (προαιρετικό εισιτήριο).
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 9/10

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας