Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-20 12:37:04 +0300 Πυρόπληκτες περιοχές: συγκέντρωση σχολικών ειδών & βιβλίων

Πυρόπληκτες περιοχές: συγκέντρωση σχολικών ειδών & βιβλίων

Πυρόπληκτες περιοχές: συγκέντρωση σχολικών ειδών & βιβλίων 470 900
Η ομάδα «Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι» επιθυμεί να ενισχύσει τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών, συγκεντρώνοντας σχολικά είδη και βιβλία.

 

Η ομάδα «Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι» μετά από μία επιτυχημένη πορεία στις δύο προηγούμενες δράσεις της, ξεκινά φέτος μία νέα προσπάθεια. Σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων, με το International Action Art και με το Humanity Greece, η ομάδα «Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι» επιθυμεί να ενισχύσει τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών, συγκεντρώνοντας σχολικά είδη και βιβλία. 

 

Τι μπορείτε να κάνετε; 

 

- Επισκεφθείτε ένα από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία ή επικοινωνήστε μαζί τους τηλεφωνικά / μέσω email / μέσω e-shop στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Ενημερωθείτε για τα βιβλία και ολοκληρώστε την αγορά σας με τον τρόπο που θα σας υποδείξουν.

 

- Αφήστε υποχρεωτικά στο βιβλιοπωλείο τα πλήρη στοιχεία σας, (όνομα, email, τηλέφωνο, τίτλος βιβλίου, τιμή αγοράς), ώστε να επιβεβαιώσει την αγορά σας. Αναφορικά με τις online αγορές, στέλνετε τα πλήρη στοιχεία της αγοράς (όνομα, email, τηλέφωνο, τίτλος βιβλίου, βιβλιοπωλείο, τιμή αγοράς) μέσω της σελίδας της δράσης στο Facebook («Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι»), ώστε να συμπληρώσουν για εσάς την ειδική φόρμα.

 

- Προσφέρετε ένα βιβλίο -εντός της προτεινόμενης θεματολογίας- από τη βιβλιοθήκη σας, που πλέον εκπλήρωσε το στόχο του και πάει να συναντήσει νέους αναγνώστες. Μπορείτε να αφήσετε τα βιβλία σας:

 

 

Στην Αθήνα:

Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια / Γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και International Action Art.

Ζαν Μωρέας 402ος όροφος, κουδούνι resolution (Σοφία Χαροκοπού).

 

Στην Καλαμάτα:

Στο House by Phaos, (Σφακτηρίας 18, υπεύθυνη κ. Νέλλη Κουβελάκη, η οποία με χαρά δέχτηκε να προσφέρει τον χώρο για τη συγκέντρωση των βιβλίων και τις συναντήσεις μας).


 

Αυτή η χρονιά ας είναι διαφορετική. Ας είναι γεμάτη αλληλεγγύη και αισιοδοξία!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας