Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-02-22 13:27:47 +0200 Η αγάπη για το βιβλίο είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί ήδη από τη βρεφική ηλικία. Σειρά βιβλίων: Το καλύτερο παιδί

Σειρά βιβλίων: Το καλύτερο παιδί

Σειρά βιβλίων: Το καλύτερο παιδί 470 900
Η σειρά αυτή ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες με έναν ήπιο και ευχάριστο τρόπο.

Η αγάπη για το βιβλίο είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί ήδη από τη βρεφική ηλικία.

Μέλημά μας στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι η δημιουργία μελλοντικών ενεργητικών αναγνωστών, και για τον σκοπό αυτό στον κατάλογό μας εντάσσουμε σειρές που θέτουν τα θεμέλια για την απόκτηση γνώσεων, την καλλιέργεια της φαντασίας και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Βιβλία με κινούμενες εικόνες, βιβλία για να ανακαλύψουν οι λιλιπούτειοι αναγνώστες τον κόσμο, τη φύση, το ζωικό βασίλειο, για να μάθουν τις εποχές, τα χρώματα, βιβλία συμπεριφοράς και βιβλία που θα τους μάθουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα, βιβλία για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Με τα βιβλία των σειρών που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, οι γονείς θα βρουν μια καλή αφορμή για να περάσουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες με τα παιδιά τους.

Σειρά: Το καλύτερο παιδί
Η σειρά αυτή ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες με έναν ήπιο και ευχάριστο τρόπο. Τα βοηθάει να χειριστούν τα συναισθήματά τους και τη συμπεριφορά τους και να αναλογιστούν τα συναισθήματα των γύρω τους. 

Οι τίτλοι που περιλαμβάνει είναι οι εξής:

Επισκεφθείτε ΕΔΩ την παιδική γωνιά του! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας