Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-10-12 13:34:20 +0300 Η ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη στο instagram για το γιο του

Η ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη στο instagram για το γιο του

Η ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη στο instagram για το γιο του 470 900
Ένα πολύ γλυκό και συγκινητικό μήνυμα, από έναν πολύ ενεργό μπαμπά. Έναν μπαμπά που λέει όλα όσα νιώθουμε κι εμείς.

 

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης χρειάστηκε να αποχωριστεί το γιο του, για τις ανάγκες κάποιον γυρισμάτων. Ο ίδιος περιγράφει πως ο μικρός του γιος, Αλέξανδρος, περνά τις τελευταίες μέρες στους παππούδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η γυναίκα του και ο ίδιος, να έχουν λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να μπορούν να κοιμηθούν πιο πολλές ώρες. Παράλληλα όμως, τους λείπει τρομερά ο γιος τους και έτσι ο Γιώργος Χρανιώτης περιγράφει όλα όσα θα έκανε μαζί του, αν ήταν στο σπίτι.

 

 

Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά.Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση.Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου.Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και εμείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμιά βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ, μικρό μου πριγκιπόπουλο , να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βάλω κάτω απ το ντους μαζί μου,και να κλείνεις τα ματάκια σου, γιατί σ ενοχλεί το νερό. Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ), ενώ οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα ???. Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ, που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας , ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπας σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε #father #son #alexander #feeding #caring #family 

 

 

Ένα πολύ γλυκό και συγκινητικό μήνυμα, από έναν πολύ ενεργό μπαμπά. Έναν μπαμπά που λέει όλα όσα νιώθουμε κι εμείς, όπως το “Μπορεί να κοιμάμαι περισσότερο όταν λείπεις και να έχω χρόνο για μία βόλτα, αλλά μου λείπεις και θέλω να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι μας”. 


source: Hraniotis/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας