Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-10-06 14:02:05 +0300 Κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών Διαδραστικό παραμύθι για παιδιά του Ευγένιου Τριβιζά

Διαδραστικό παραμύθι για παιδιά του Ευγένιου Τριβιζά

Διαδραστικό παραμύθι για παιδιά του Ευγένιου Τριβιζά 470 900
Κατεβάστε το διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά "Το κοτσάνι του Πετροκέρασου".

Καθώς τα σημερινά παιδιά είναι όλο και πιο εξοικειωμένα με την τεχνολογία, τα παραμύθια εκδίδονται σε πιο σύγχρονες μορφές ώστε να είναι πιο άμεσα προσβάσιμα σε γονείς και παιδιά.

Πολλά παραμύθια πλέον εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή, εφόσον πρόκειται για μια μορφή οικεία στα παιδιά και μάλιστα περιέχουν διαδραστικές εφαρμογές για να λειτουργήσουν ως παιχνίδι.

Ένα τέτοιο παραμύθι είναι το βραβευμένο διαδραστικό παραμύθι «Το κοτσάνι του Πετροκέρασου» του εθνικού μας παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά.

Η παραγωγή του συγκεκριμένου παραμυθιού έγινε από τη διεθνή εταιρεία Ever After Tales με έδρα το Λος Άντζελες, ενώ μεγάλο μέρος της παραγωγής έγινε στην Ελλάδα. Επικεφαλής της παραγωγής είναι ο Hal White, πρώην συνεργάτης του Steven Spielberg, την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο βραβευμένος animator Παναγιώτης Ράππας, την μουσική επιμέλεια ο Αντώνης Δελαπόρτας, ενώ το παραμύθι αφηγήθηκε στα ελληνικά η Όλια Λαζαρίδου.

Η υπόθεση

«Το κοτσάνι του Πετροκέρασου» είναι μια απολαυστική ιστορία για τη στοργή και τη δημιουργικότητα που μας μεταφέρει σε έναν γαλαξία με πολλά χρώματα, φυτά, λουλούδια και δάση. Στον γαλαξία αυτό, ζει ο ζωγράφος Αλέξης Πτωτιστής και η κόρη του, Ζωή. Ο Αλέξης έχει ζωγραφίσει όλον τον πλανήτη μόνο για χάρη της κόρης του.

Ωστόσο, ο φθονερός και ύπουλος μάγος Μουτζουρώνας ζηλεύει το μαγικό τους πλανήτη και θέλει να τον καταστρέψει. Επειδή ο ίδιος ζωγραφίζει μόνο νεκρές φύσεις, θέλει να σκοτώσει όλες τις φύσεις του κόσμου για να τις ζωγραφίσει.

Θα καταφέρει ο χαρούμενος ζωγράφος και η κόρη του να προστατέψουν τον πλανήτη τους; Θα μπορέσουν τα παιδιά σας να βοηθήσουν τον Αλέξη και τη Ζωή να συνεχίσουν την όμορφη ζωή τους;

Αποκτήστε τώρα το παραμύθι που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας! Κατεβάστε το από App Store ή Google Store

* Το παραμύθι «Το κοτσάνι του Πετροκέρασου» κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας