Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-07 12:11:21 +0200 Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα για την Kim Kardashian και τον Kanye West, φέρνοντάς τους το πιο όμορφο δώρο! Να τους ζήσει ο γιος!

Να τους ζήσει ο γιος!

Να τους ζήσει ο γιος! 470 900
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα για την Kim Kardashian και τον Kanye West, φέρνοντάς τους το πιο όμορφο δώρο!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, δε θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα! Το Σάββατο που μας πέρασε, το διάσημο ζευγάρι, υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας!

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η Kim, με μία φωτογραφία που ανέβασε στο kimkardashianwest.com της, σχολιάζοντας: "Ο Kanye και εγώ καλωσορίσαμε το αγοράκι μας! "

Η διάσημη τηλεπερσόνα βρισκόταν στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και τις τελευταίες μέρες ανυπομονούσε να γεννήσει. "Όποτε είσαι έτοιμος...", "περιμένοντας" είναι μόνο μερικα από τα σχόλιά της στο Instagram που απέσπασαν χιλιάδες likes και σχόλια από φίλους και θαυμαστές. Η Kim Kardashian γέννησε σε μία από τις εντυπωσιακές σουίτες του μαιευτηρίου "Cedars Sinai" στο Los Angeles, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 3.600 ευρώ την ημέρα!

Όσο για το όνομα, οι φήμες θέλουν ο West junior να παίρνει το όνομα του μπαμπά της Kim, Robert, που πέθανε το 2013. Να τους ζήσει ο μπέμπης λοιπόν!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας