Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-04 12:40:16 +0200 Η πριγκίπισσα Σουηδίας Victοria, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Γεννητούρια στο παλάτι

Γεννητούρια στο παλάτι

Γεννητούρια στο παλάτι 470 900
Η πριγκίπισσα Σουηδίας Victοria, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Και το όνομα αυτού ... Oscar Carl Olof. Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους. Ο Oscar είναι ο τρίτος κατά σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, μετά τη μητέρα του και την πρωτότοκη αδελφή του.

 

Το μωρό γεννήθηκε χθες βράδυ και όπως φαίνεται στην φωτογραφία το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στο σπίτι τους. Για το ερχομό του μωρού πραγματοποιήθηκε λειτουργία στο βασιλικό παρεκκλήσι παρουσία μελών της κυβέρνησης και της βασιλικής οικογένειας.

 

Η πριγκίπισσα της Σουήδιας Victoria, το 2010 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Daniel, ιδιοκτήτη γυμναστηρίων. Μετά το γάμο ο Danile, oνομάζεται πλέον πρίγκιπας. O γάμος τους ήταν όντως παραμυθένιος. 

Η πριγκίπισσα Εστέλ, είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας και είναι δεύτερη στη διαδοχή για το σουηδικό θρόνο. Η μικρή γεννήθηκε το 2012 και σε κάθε εμφάνισή της μαμάς της, κλέβει τα φλας και τις εντυπώσεις. Τώρα πια η πριγκίπισσα Εστέλ, έχει έναν ακόμη τίτλο. Αυτό της μεγάλης αδελφής! 

πηγή φωτογραφίων. dailymail

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας